OBJASNIO JE SVE U SVOM STILU / Javio se Asim Ugljen nakon incidenta s Majom Šuput: 'Kradem žene po sceni i upropaštavam haljine'

Image
Foto: Instagram

Asim Ugljen javio se na društvenim mrežama i otkrio što misli o incidentu s Majom Šuput

11.4.2022.
19:31
Instagram
Play logo

Glumac Asim Ugljen (39) oglasio se na društvenim mrežama i otvoreno je rekao što misli o nespretnoj situaciji u plesnom showu, zbog čega je torta završila na haljini Maje Šuput (42).

'Upropaštavam haljine'

Naime, Maja se prepala Asima koji joj je uletio u kadar kada je držala tortu u ruci, nakon čega joj je torta završila na grudima. Tijekom tog incidenta, voditeljica je najavila reklame te se otišla presvući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majin stilist Marko Grubnić je morao brzo smisliti novu modnu kombinaciju za voditeljicu pa se tako pohvalio s time i na Instagramu.

Osim toga, javio se i glumac koji je djelomično "kriv" za incident s haljinom. "Ok i profesionalno kradem žene po sceni i upropaštavam haljine. Ali ne plešem profesionalno, koliko god se trudio i davao doslovno sve od sebe", započeo je Asim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠEĆER NA KRAJU /

Nezgoda u showu: Maja Šuput dobila tortu koja je zbog uleta Asima Ugljena završila na njezinoj haljini i dekolteu

Image
ŠEĆER NA KRAJU /

Nezgoda u showu: Maja Šuput dobila tortu koja je zbog uleta Asima Ugljena završila na njezinoj haljini i dekolteu

"Stvarno sam bio uvjeren da ću ispasti u drugoj epizodi. I to bi bilo pošteno. Sve preko druge je ogroman bonus. Ali sada je stvarno vrijeme da podij preuzmu puno bolji plesači, bez smetala poput mene. Tako da, ne budete li više glasali za mene, stvarno ću vas razumjeti", dodao je i zahvalio se svojoj mentorici Niki Jelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja beskrajna zahvala Niki što je sve ovo vrijeme bila moja prijateljica, moja mentorica i moja partnerica. Hvala ti na svakom koraku. I skupili smo ti za vozački! Sad mogu mirno spavati", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neopisivo cijenim profesionalizam, jer se i sam ufam u njega, samo mi znamo koliko je krvavog posla iza toga da svake nedjelje taj show bude stvarno show u pravom smislu te riječi, te da vam na par sati odmaknemo misli od sivila i turobnosti svijeta u kojem živimo. Naš je posao da vas zabavimo i vjerujte mi, tamo svi daju sve od sebe da u tome uspijemo", dodao je Asim te se osvrnuo na dio s haljinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što rekoh, neopisivo cijenim profesionalizam i jedan od najdražih mi ljudi za suradnju je Maja Šuput. Dugo se poznajemo i imamo više zajedničkih gaža i svaki put kada sam s njom radio, uživao sam jer s njom je uvijek lako, ugodno, zabavno i divno raditi. Vrhunski je profesionalac koji je uvijek na visini zadatka. Tako je bila i sinoć. Žao mi je zbog haljine, iskupit ću se, a čim drugim, doli tortom. Bitno je da si se snašla kao što se uvijek snađeš. Znaš da te volim, carice", priznao je glumac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Podsjetimo, Šuput je cijelu situaciju komentirala i u emisiji uživo. "Sad nitko ne može napisati da večeras nisam bila preslatka", rekla je Šuput koja je ostala šokirana. "Ja sam sad zbunjena. Zamolit ću produkciju za reklame, čisto da vidim što ću sa sobom", rekla je voditeljica te se kasnije pojavila u ponovnom crvenom izdanju.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo