OGLAS

PRVA ULOGA / Voyage postao glumac: Najveća regionalna zvijezda nove generacije glumi u seriji koja je stigla na Voyo

Image

Glazbenik Voyage u seriji 'U klinču' će imati glavnu ulogu, a seriju gledatelji od danas, 8. prosinca, mogu pratiti na streaming platformi Voyo!

8.12.2023.
12:35
VOYO logo

Najveća regionalna zvijezda novije generacije, glazbenik Mihajlo Veruović Voyage, sjajno se snašao u hit seriji 'U klinču', koju gledatelji od danas, 8. prosinca, mogu pratiti na streaming platformi Voyo!

Serija 'U klinču' priča uzbudljivu priču o odrastanju i izazovima s kojima se suočavaju nove generacije kada izlaze iz sigurnog obiteljskog gnijezda. Prve ljubavi, napuštanja doma, roditeljske ambicije i vlastita stremljenja - sve to 'U klinču' donosi u iskrenoj priči o odrastanju, prvim ostvarenjima i razočarenjima. Glumačku ekipu serije predvode izvanredni Branka Katić i Nikola Kojo, dok mlađu generaciju sjajno predstavlja talentirani Voyage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: VOYO
Image
Foto: VOYO

Nikola Kojo i Voyage

Radnja serije prati 19-godišnjeg Aljošu (Voyage) koji, po želji svog oca Velje (Nikola Kojo) trenira boks i sprema se upisati Kineziološi fakultet. No, Aljošina velika strast zapravo je glazba pa se odluči nastaviti obrazovati u tom smjeru. Bijesni Velja izbacuje sina iz stana, a supruga Mira (Branka Katić), uspješna i strpljiva poslovna žena, smiruje obiteljsku situaciju.

Image
Image

Nije Aljoša jedini koji je u nevoljama sa svojom obitelji, kroz probleme prolazi i njegova ekipa prijatelja - Vanje, Filipa, Iskre i Simketa, koji se moraju nositi s izazovima odraslih ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

'U klinču', seriji koju vizualno i fabularno obilježava suvremeni Beograd, boks i glazba, Mihajlo Veruović Voyage pojavljuje se prvi put u ulozi glumca. Osim mladenačke energije koju nosi Voyage, u seriji uz velike Branku Katić i Nikolu Koju, gledatelji imaju prilike gledati i Sergeja Trifunovića te legendarnu Svetlanu Cecu Bojković. Serija 'U klinču' nastala je prema ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a redateljski je potpisuju Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Image
Image

Obiteljsku seriju 'U klinču' gledatelji mogu pratiti od danas, 8. prosinca, na streaming platformi Voyo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
As u rukavu
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Šetnja s lavom
default_cta
Moj pas Marmaduke
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
default_cta
U klinču
Lijek za život
VOYO logo