TV

TV

TV PREPORUKA DANA: Konačno je i Ada (Crna ruža) saznala da joj je Baran brat

Konačno je i Ada (Crna ruža) saznala da joj je Baran brat

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Vittorio optuži Fiorellu da koketira s Aníbalom kao što je to činila s Benitom i Pedrom. Julieta i Sergio mu objasne da je Fiorella pristala postaviti zamku Aníbalu. Sonia se šokira kad ugleda majku koja je gotovo bez krova nad glavom. Ona joj kaže da je izgubila sve i treba pomoć. Sonia je vodi u hotel, kupuje joj odjeću i daje joj novac uz upozorenje da je ne želi u svojoj blizini. Pedro vidi Federicu kako pretražuje njegove stvari i kaže joj da ne ulazi bez njegova odobrenja. Pedro se naljuti na Fiorellu jer je poljubila Benita, a ona mu kaže da je Benito bio zbunjen jer je bio pod lijekovima. Gael se ispričava Gianni zbog svoga ponašanja. Pedro moli Fiorellu da mu pruži još jednu priliku jer je čuo da se neće udati za Vittorija.

Talijanska mlada

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Crna ruža

Vrijeme je da i Ada sazna da joj je Baran biološki brat. Maja joj kaže cijelu istinu, a Ada ne može vjerovati što čuje i bijesno dotrči u konak. Napokon će iskreno razgovarati s Ebru o svemu što joj predbacuje. Za to vrijeme, Barana nema i nitko ne zna gdje je. Narin pati jer zna da je Baran povrijeđen i ne javlja joj se na pozive. Iako se iz sve snage bori za svoga sina, više ništa ne ovisi o njoj i Ebru. Posljednja riječ bit će Baranova.

Crna ruža

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Tuđi život

Harun je doveo svoju tetu sa sobom i sada ona postaje gazdarica u njegovu domu. Od početka postaje jasno da se ona neće kloniti njegovih nedovršenih poslova s Džihanom. Džihan želi zaštititi Dilaru, pa čak i Jildirimu kaže da je on otac njezina djeteta. Deniz je povrijeđen nakon razgovora s Rahmijem i suočava se s majkom kojoj iznenada otkaže srce nakon što joj kaže da je više ne smatra svojom majkom. Hoće li Deniz skriviti smrt vlastite majke, i sve to zbog Rahmijeve laži? Jildirim i Džandan još uvijek provode vrijeme zajedno, no bliži se trenutak koji će promijeniti sve.

Tuđi život

NOVA TV, 21.45, DOMAĆA SERIJA, Kud puklo da puklo

Roko provodi dan kod Gavrana. Kako Milin plan da se igraju na livadi ne upali, prisiljen je od Josipa posuditi konzolu kako bi s Rokom igrao video-igrice. No, Mile je pozvan na sjednicu Odbora pa Roko sa Zdenkom provodi dan u igranju igrica. Mate je zaboravio na sjednicu Vijeća pa Odbor mora na brzinu sastaviti listu svojih zahtjeva. S obzirom da za velike investicije Općina nema novaca, Odbor odluči da im Općina sufinancira dječje igralište. Iako se nikako ne mogu složiti oko lokacije, na kraju ipak odluče igralište sagraditi pored škole. Srećko iznenadi Svetu molbom da mu bude kum. Nakon što bude kršten, Srećko se sprema za prvu pričest. Poslije duge i detaljne ispovjedi, Srećka čekaju testovi. Ubrzo Tepavci shvate da Srećko ne može ništa zapamtiti pa odluče varati na testu uz pomoć tehnologije. No, kada na red dođe pitanje o Isusovom djelovanju, Tepavci se ne mogu složiti oko odgovora.

Kud puklo da puklo

Povratak na Net.hr