TV

POGLEDAJTE NA TV-U

TV PREPORUKA DANA: Adaptacija poznatog kriminalističkog romana ‘Flic Story’ Rogera Bornichera (Gangster)

HRT2, 13.40, DRAMA, Srce neznanca

Callie Morgan (S. Mathis) rano je ostala bez majke, rasla je uz oca, kojega je zvala Duds (T. Kopache), koji se nikada nije oporavio od ženine smrti. Nije se oporavila ni Callie, njezino srce kao da je iz dana u dan slabjelo. Sve dok jedini spas nije bila transplantacija. U bolnici je upoznala ljude u sličnom stanju u kakvome je došla i ona, među njima i Jaspera (P. Dobson). Na sreću, oboje su uspjeli dočekati novo srce, a po izlasku iz bolnice nastavili su se viđati. Callie, koja nikad ranije nije imala potrebu za djecom, odjednom je poželjela imati dijete, iako je znala da ga, zbog svog zdravstvenog stanja, ne može imati. Dok se fizički dobro oporavljala, u nju se uvlačio nemir koji nije znala objasniti. Kako je po zanimanju bila novinarka, počela je istraživati čije je srce dobila. Otkrila je da joj je transplantirano srce mlade učiteljice koja je imala kćer Cricket (M. Mouser). Callie se ne može oduprijeti želji da vidi Cricket, pa dane provodi u parku na klupi, odakle se vide djeca kako se igraju pred školom, a među njima i djevojčica čija joj je majka dala svoje srce.

Srce neznancaFoto: Eric McCandless

HRT3, 20.00, KRIMI FILM, Gangster

U Francuskoj krajem 1945. godine petoro prijatelja, inače sitnih prijestupnika, udruže se, a njihov vođa, gangster zvan Le Dingue (A. Delon), organizira velike pljačke banaka koje su vrlo uspješne. Punih džepova, oni vode buran život po mondenim mjestima. Na jednom od njih Le Dingue upozna zavodljivu Marinette koju i on privlači. Međutim, ubrzo će im policija doći na trag i samo je pitanje tko će biti dosjetljiviji.

Gangster sa slavnim Alainom Delonom

HRT2, 20.00, DRAMSKA SERIJA, Supruge i kćeri

Gđa Browning prekori Molly pred gđom Gibson i Cynthijom zbog veze s muškarcem sumnjiva morala. Nevino optužena, Molly se naljuti na gđu Browning, dok Cynthia šuti i drži se tajanstveno. Sutradan Molly odlazi u šetnju i zatiče Cynthiju i Prestona u svađi. Preston joj kaže da su se potajno zaručili prije nekoliko godina, no Cynthia ga prekida govoreći mu kako ga mrzi i kako se nikada neće udati za njega. Molly odvodi histeričnu Cynthiju kući.

Supruge i kćeri

HRT1, 20.05, TALK SHOW, Dva : jedan u gostima – Sandra Paović

Danas će se Željka Ogresta družiti sa stolnotenisačicom Sandrom Paović koja je osvojila zlatnu medalju u stolnom tenisu na Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Prije dvije godine Sandra je proglašena za najbolju parastolnotenisačicu na svijetu, a od lipnja 2014. do danas drži prvo mjesto na svjetskoj rang-listi u svojoj kategoriji tjelesnog oštećenja. Hrabra Vukovarka govorit će o prometnoj nesreći koja joj je promijenila život, o teškim bolničkim danima i svemu što je proživjela, kao i o tome gdje nalazi snagu i optimizam za nove životne izazove.

Željka Ogresta i Sandra Paović

HRT1, 20.40, DRAMSKA SERIJA, Kuća od karata

Francis i Conway obećaju otmičaru Mastersonu kontakt s terorističkim vođom Ahmadijem u zamjenu za Millere, a kad Frank odbije Mastersonov prijedlog da pusti dvoje roditelja, ali ne i kćer, ovaj prekine poziv. Conway napadne Francisa, a ovaj mu zauzvrat prikaže TV prilog o izjavi kongresnika Wallecka da je odavao podatke o ICO-u. U međuvremenu Claire u zatvoru pregovara s Ahmadijem kako bi ga pridobila za suradnju u oslobađanju talaca. Za to vrijeme Francis se sastane s Hammerschmidtom koji želi da predsjednik komentira njegovu reportažu, ali ga odbije pustiti iz Bijele kuće nakon što ga pozovu jer su taokinje puštene, na što Hammerschmidt izgubi strpljenje i odluči priču objaviti bez komentara. Iako je Ahmadi pristao od otmičara zatražiti da puste i zatočenog Jima Millera, u razgovoru im kaže da puste snimku razgovora i ubiju taoca. Francis i Claire uto shvate da bi mogli izgubiti sve te zaprijete da će narediti razoran udar na ICO. No otmičari odgovore na njihov blef te na zgražanje Underwooda i ostatka svijeta taocu odrube glavu.

Kuća od karata

HRT1, 21.35, DOKUMENTARNA SERIJA, CSI Hrvatska: Nestale

Nestanci dviju djevojaka u sinjskom kraju podigli su cijelu regiju na noge – jedna djevojka nestala je 2002. godine, a druga 2008. Jedna na povratku iz diska, druga na putu do njega. Policija se namučila riješiti nestanke, a konačni rasplet bio je toliko šokantan da i danas nitko ne zaboravlja njihove detalje. Saznajte kako su slomljena grana i pretraga opranog automobila pomogli inspektorima da dođu do odgovora.

Dokumentarac CSI Hrvatska: Nestale

DOMA TV, 22.55, KRIMI SERIJA, Šifra zločina

U prvom nastavku na Times Squareu pronađena je lijepa žena izbrisanog pamćenja (JAIMIE ALEXANDER), prekrivena misterioznim tetovažama, uključujući i jednu s imenom agenta FBI-a.

Nova krimi serija Šifra zločina

NOVA TV, 23.55, HUMORISTIČNA SERIJA, Samo ti pričaj

David se osjeća usamljeno dok je Iva na poslu, pa se Iva pobrine da David ima nekoga tko će mu praviti društvo u njezinoj odsutnosti. S druge strane, Dubravka i Ivan dobivaju neočekivanu gošću koje se nikako ne mogu riješiti. Marija pak želi unijeti malo uzbuđenja u svoj i Stjepanov život pa ga nagovara da zajedno krenu na tečaj plesa.

Samo ti pričaj (Ivan i Dubravka)

NOVA TV, 00.45, AKCIJSKI FILM, Bljesak

Policijski detektivi Jack Cole (Steven Seagal) i Jim Campbell (Keenen Ivory Wayans) nemaju gotovo ništa zajedničko. Jack je prebačen u Los Angeles kako bi pomogao policajcu Jimu Campbellu da razriješi slučaj niza brutalnih ubojstava. Prisiljeni raditi zajedno kako bi uhvatili zloglasnoga serijskog ubojicu, samotnjak i ljubitelj vratolomija Cole i nestrpljivi i sposobni brbljavac Campbell moraju zaboraviti svoje različitosti ili umrijeti. Jackova bivša žena i majka njihovo dvoje djece je također ubijena te slučaj za ovog policajca postaje osoban.

Bljesak sa Stevenom Seagalom

Povratak na Net.hr