VEČERA ZA 5 / Hoće li odojak odvesti Timoteju u vodstvo? Jedna namirnica je podijelila ekipu

Image

Večeru je Timoteja odlučila spraviti od tikvica, rajčica, mozzarelle, odojka, batata, milerama i šumskog voća

8.5.2024.
13:06
VOYO logo

Spremačica Timoteja Pančić iz Suhopolja ugostit će dame trećeg dana ovotjedne 'Večere za 5'.  U emisiju se prijavila zbog novog iskustva, poznanstva i dobre zabave. Komunikativna je, simpatična i stalno u pokretu. U slobodno vrijeme trenira, provodi vrijeme sa svojim sinom, voli kuhati i peći kolače. Obožava domaće specijalitete i tradicionalnu kuhinju, posebno kontinentalnu.

"Imam 33 godine, živim u Suhopolju, trenutno radim u školi u Virovitici kao spremačica. Volim čistiti jer me to opušta, odvrnem glazbu i onda ja pjevam, čistim i sve skupa. Najbitnija osoba u mom životu je moj sin Luka. U slobodno vrijeme šetamo, zajedno i treniramo, igramo se", ispričala je o sebi Timoteja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Lako me se izbaci iz takta, ne volim nepravdu. U zadnje vrijeme sam zadovoljna sam sobom i svojim izgledom. Prvenstveno sam krenula zbog zdravlja na fitness, a onda je sve došlo na svoje mjesto. Bijes izbacim kroz vježbanje i onda dalje mogu nastaviti dan", dodala je.

Image

Večeru je Timoteja odlučila spraviti od tikvica, rajčica, mozzarelle, odojka, batata, milerama i šumskog voća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S ove liste mi je najdraži odojak", zadovoljna je bila Dubravka popisom namirnica. "Jedino batat nisam bila u prilici jesti ga često. Sve ostalo je OK", dodala je Maja. "Obožavam ga, meni će to biti super", zaključila je Katarina.

Hoće li Timoteja batatom i odojkom prijeći u ovotjedno vodstvo, doznajte od 17.50 sati na RTL-U!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo