TV

TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!

SVADBENA ZVONA ZAČULA SE U KUHARSKOM SHOWU: Hoće li natjecatelji uspjeti razveseliti mladence?

Svaki par želi da njihovo vjenčanje bude posebno, a osim glazbe i lokacije, jednako bitna je i hrana, za koju će se u srijedu navečer pobrinuti natjecatelji RTL-ova showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“.

Finalni tjedan sve je bliži, a u natjecanju za titulu najboljeg kuhara amatera ostalo je samo šest parova, a sve ih vuče ista želja za znanjem, napretkom i dokazivanjem  stoga je i u večerašnjoj epizodi žiri pripremio novi gastronomski izazov, za mnoge i najteži do sada.

Kao koordinatori svojih restorana, Bada i Toca te Silvijana i Marica odabrali su svadbeni meni koji uključuje predjelo, glavno jelo i desert, a koji natjecatelji moraju napraviti u 75 minuta. Ekipa „Marsonija“, koju predstavljaju Bada i Toca, odabrala je zagorski svadbeni meni, dok tim „Par i sol“ i dalje nastavlja u dalmatinskom štihu.

Oba će tima u večerašnjoj emisiji htjeti izvaditi asa iz rukava te u restoranu pred gostima dominirati zahvaljujući svojim kreativnim i lijepo i spretno dekoriranim tanjurima. Kao i uvijek, nije ovo jedini izazov koji je žiri spremio za natjecatelje, a čime će ih još iznenaditi i jesu li natjecatelji uspjeli zadiviti goste i mladence na njihov najljepši dan, koji će zauvijek pamtiti, doznajte već u 21:40 sati na RTL-u!

Povratak na Net.hr