TV

'NIKOG NISAM PREVARILA'

‘SMUVALA’ JE TROJICU: Zavodnica Barbara uopće se ne smatra fatalnom: ‘Dečki vole moje oči…’

Barbara jep o izlasku iz Farme otkrila da se ne smatra fatalanom, iako su u showu za njom glavu izgubila dva muškarca, Kristijan i Tomislav, a jedan ju je čekao u stvarnom svijetu.

Ispadanje Barbare Peterčić (24) iz reality showa Farma teško je palo i njoj i Tomislavu Crnčeviću (29), njenom zaručniku s kojim je tijekom showa razvila vezu.

BARBARA SAMA PROTIV SVIH: ‘Mislim da me zajednica izolirala zbog moje sreće’

No, nije on jedini muškarac koji je pao na Barbarin šarm. Osim Tomislavu, bivša farmerica se svidjela i vrtlaru Kristijanu Nikšiću (23).

Otkrila je koja je tajna njezine privlačnosti.

“Dečki kažu da ih privlači način na koji s njima razgovaram. Podrška sam im u svemu i pravi prijatelj. Kažu mi da sam slatka i da imam prekrasne oči”, otkrila je Barbara, pišu 24 sata.

Mnogi su je prozivali zbog veze s Tomislavom, s kojim se u showu i zaručila, jer je u stvarnom svijetu imala dečka, Matiju, s kojim je šest godina bila u vezi. No, Barbara je otkrila kako nije sve bilo tako kako je izgledalo.

“Problem je bio u tome što smo Matija i ja tajili prekid. Raskinuli smo ovog ljeta, no kako smo šest godina bili zajedno, odlučili smo si dati još jednu šansu. No nije išlo. Ostali smo prijatelji. Nikog nisam prevarila”, ističe Barbara.

“Ne smatram se fatalnom”

Kako su je povezivali s tri dečka, Barbaru su gledatelji prozvali fatalnom, no ona se, kaže, ne smatra takvom.

Kod Tomislava ju je prvo privukao izgled, a zatim karakter, iako su vrlo različiti.

barbara-i-tomislav3

“Ja sam mirnija i povučenija. On je hiperaktivan. Ja dobro razmislim prije nego nešto izgovorim, dok on svima kaže u lice šta misli”, kaže Barbara.

Usprkos tome, dobro se slažu. Iako navija za svog zaručnika da pobijedi u showu, smatra kako će nagradu odnijeti Gordan. A kada i Tomislav napusti show, započet će zajednički život. Barbarini su ga roditelji dobro prihvatili pa će živjeti kod njenih.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr