SLIKAO UZ THOMPSONA / 'Neću izdat ja' svidjelo se Maji Šuput, ali ne i svim članovima žirija... Oglasio se i Thompson

Matan Vukčević predstavio se u showu Supertalent svojim neobičnim stilom slikanja

27.9.2021.
11:28
Screenshot/Youtube/Supertalent
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Diplomirani slikar i profesor slikanja Matan Vukčević nastupio je u prvoj emisiji "Supertalenta" i iznenadio žiri svojim neobičnim slikarskim talentom. Prije samog nastupa naglasio je kako želi poslati poruku svima onima koji se bore s depresivnim mislima da se nastave boriti za i kroz život. 

Matan je slikao uz pjesmu Marka Perkovića Thompsona "Neću izdat ja", a kad je napravio sliku Isusa, Martina Tomčić je rekla:

"Evidentno radite na svoj način umjetnost. Umjetnost i služi da provocira, da propitkuje, da se kroz umjetnost izražavamo. Ovaj drugi dio vašeg performansa je opet dio cijele te priče, meni začudan. Baš ovog trenutka nemam neki definiran stav o vama".

Maji Šuput se nastup jako svidio

"Ne znam što je vama, ovo je fenomenalno! Vi ste toliko drugačiji od ostalih da to ovu emisiju čini sjajnom! Nisam se nadala ovom wow glitter efektu, radili ste cijelo vrijeme u ritmu, izbor muzike je totalno nebitan, napravili ste megasliku u takvom kratkom roku, vi ste Supertalent", rekla je Maja.

Njen stav nije dijelila Martina Tomićić koja i nije baš bila oduševljena nastupom

Slikar je privukao pažnju i Marka Perkovića Thompsona koji je na svom službenom Facebook profilu podijelio Vukčevićev nastup te ga javno pohvalio.

"Čestitamo Matanu Vukčeviću na nastupu u emisiji Supertalent i odličnoj izvedbi brzog slikanja uz pjesmu Neću izdat ja", napisao je Thompson.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali