SKANDAL U 'SUPERTALENTU' / Prsata violinistica Bianca mučki izvrijeđala Maju Šuput: 'Vi niste kompetentni da kažete tko ne zna pjevati'

Bianca i Roman, umjesto pjevanjem, najviše su pažnje zaradili svojim izjavama. On je pjevao, a ona je svirala violinu, a povezala ih je ljubav prema Bogu

27.9.2021.
9:15
YouTube
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Počela je nova sezona popularnog televizijskog showa "Supertalent", a u prvoj emisiji nastupili su supružnici Bianca Kolompar i Roman Brand koji su se predstavili zajedničkom glazbenom točkom. Bianca je svirala violinu, a Roman je pjevao. Najviše su se istaknuli po svojim izjavama.

"Mi smo jedno, u braku smo", rekao je prije nastupa Roman koji se, osim glazbom, bavi i nogometom. Istaknuo je kako je svoju suprugu nagovorio da bude pratnja s violinom na natjecanju.

Prvi iks dobili su od pjevačice Marine Tomčić i to prije samog početka nastupa. Martini se nije svidjelo što je dva puta morala pitati zašto su došli u emisiju i kako će im se predstaviti, a Roman joj je na to odgovorio da je došao raditi.

Zatim ih je Maja Šuput zamolila da krenu s nastupom. Roman je pjevao pjesmu Franka Sinatre "My way". Tijekom izvedbe dobili su još tri iksa od ostatka žirija. Njihov nastup morala je zaustaviti produkcija, a zbog toga je na kraju izbio sukob.

Roman je prvo napao Maju Šuput, koja mu je rekla da ne pjeva dovoljno dobro da bi prošao dalje: 'A vi pjevate bolje od mene?", šokirao je natjecatelj pjevačicu, a u istom tonu nastavila je i njegova supruga Bianca. 

Situaciju je smirivala produkcija

"Ja sam doktorirala glazbu, da se razumijemo. I mislim da vi niste kompetentni da kažete da on ne zna pjevati. To nije u redu", kazala je Bianca, i dalje se obraćajući Maji, koja nije mogla vjerovati što sluša.

"Vi ste došli pokazati talent, mi smo žiri, ocjenjujemo kako ocjenjujemo, ja se u ime svih kolega zahvaljujem na dolasku", rekla je Tomčić. 

Par je povezala ljubav prema Bogu prije 12 godina. Bianca je rekla kako njen suprug ima veliki potencijal te da bi se trebao školovati. Zatim je pričala o sebi.

"Rekla bih da sam popularna, da imam puno fanova, ali ima i onih koji me osuđuju. Ja sam i kao cura imala velike grudi i bavila se klasičnim baletom profesionalno 16 godina. Tada sam ostala bez grudi, velika mi je bila želja da to vratim, operirala sam grudi, zadovoljna sam, to je jedino što sam radila na sebi, drugo ne planiram, jesu velike stvarno, ali… Ja vjerujem u Boga, imam taj kontakt sa živim Bogom, mislim da je Bog svugdje oko nas, da je Bog osoba, energija, imam snažnu vjeru, čak je i mnogo ozdravljenja po mojoj molitvi jer molim od srca, neplodne žene su i zatrudnjele", ispričala je Bianca koja je rođena Temišvaru u Rumunjskoj, a u Zagrebu živi od 1994. godine.

"Tu sam ja svjedok", ubacio se njezin suprug.

"Bog je s nama, Bog je život, Bog je ljubav za nas, a vjerujem da se u tome svi slažemo", dodao je Roman.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali