TV

Nova stara pobjednica

SKINULE SEVERINU, ALI SAMO JE JEDNA WHITNEY! Hana opet pobijedila u epizodi Tvoje lice zvuči poznato

Najbolja u drugoj epizodi opet je bila Hana Hegedušić, pobjednica prošlog vikenda.

Nakon preobrazbe u Mladena Grdovića, kojom je nasmijala sve i izazvala ovacije, ovoga puta ju je čekao nimalo lak zadatak s pjesmom ‘I Will Always Love You’.

Jednako su impresionirale Žanamari i Ana Maras, koje su odlično skinule Severinu, svaka na svoj način.

Razočarala nije niti Lana Jurčević kao Boney M koja je osvojila drugo mjesto, a treći je bio Damir Kedžo kao Petar Grašo.

Publiku i žiri nasmijali su i Matteo Cetinski kao Madonna, Filip Dizdar kao Jasmin Stavros i Fil Tilen kao King Africa:

Ecija Ojdanić u ulozi žirija gotovo nije imala riječi za Hanu. „Dajte mi maramicu razmazala mi se šminka, naježila sam se, rasplakala sam se. Divna, divna Hana! Predivna!“, oduševljenje nije mogla sakriti. Tomo, stručni član žirija bio je nešto rječitiji. „Ovo je jedan od najtežih nastupa  … i jedna od najboljih pjevačica ikad. Ali definitivno si uspjela to obaviti!“ pohvalio je nastup.

Očarana je bila i Sandra Bagarić „Ti si čudo. Zaista, hvala ti za ovaj nastup. To je toliko teška pjesma. Digla si ljestvicu i ja ne znam kuda ćeš dalje! Bez teksta sam. Sjajna. Bravo!“  Goran Navojec poželio se zamijeniti s glavnim likom iz filma „Bodyguard“ za koji je snimljena pjesma. „Mnogo su me puta pitali u životu da li bih se mijenjao s nekim glumcem za njegovu  karijeru i bio sam uvijek, do ovog momenta, prezadovoljan sam sa sobom, a sad bih možda malo bio – Kevin Costner! Fantastično je bilo.“

Prema Haninom izboru, kao pobjednice epizode, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna „Udruzi za sindrom Down Međimurske županije“.

Lana Jurčević je bila vrlo blizu vrha postolja sa svojom izvedbom. Promijenila je spol i izvedbom pjesme Boney M, „Dady Cool“, nasmijala publiku i žiri. „Sve je bilo super … međutim, onaj jedan ironijski odmak koji si uspjela uspostaviti s publikom … bilo je zaista fascinantno.“  pohvalio je izvedbu iz svoje glumačke perspektive Navojec. Sandra je bila posebno impresionirana fizičkom transformacijom i „tepihom“ na Laninim prsima. „Ta tapiserija, ta čagica, ajde molim te meni za ljubav skini prsluk da vidimo to poprsje“, zamolila je Sandra, a Lana spremno, ali kratko, pokazala produžetak prsne tapiserije ispod struka.

Sjajan je i u ovoj epizodi bio Damir Kedžo te je zauzeo treće mjesto. Damir se vjerno pretvorio u Petra Grašu i fenomenalno otpjevao njegovu pjesmu„Moje zlato“. Ecija je posebno istaknula: „Dakle ovo je genijalno. Najbolja pjevačka transformacija do sada!“ te je priznala kako nije mogla vidjeti, niti čuti razliku u odnosu na original. Navojca je posebno iznenadilo što je njegovo oko zamijetilo još jednu transformaciju Kedže. „Na momente  čak si me podsjetio i na Georgea Michaela. Još nisam to vidio da netko izimitira dvije osobe. Dakle, dali ste i više nego što smo tražili!“ našalio se Goran.

Matteo Cetinski prvi je od muških natjecatelja obuo štikle i promijenio spol kako bi na pozornicu donio pop kraljicu Madonnu. „Ti si probio led. Ti si privi natjecatelj u štiklama u ovoj sezoni. Bio si sjajan. Kad budeš gledao ovu snimku, s odgodom 20- 30 godina, bit će ti zaista zabavno.“, podcrtala je Matteov nastup Sandra. Što se tiče vokalne izvede, Sandra je napomenula da još uvijek nismo čuli njegov pravi glas i da se neda da će uskoro dobiti takvu priliku i čuti njegovu pravu boju glasa.

Povratak na Net.hr