SJEĆATE LI SE OVOG? / Izvukli smo 5 najgenijalnijih trenutaka u povijesti kviza Potjera

29.4.2017.
9:00
Screenshot Youtube
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kviz Potjera brzi je kviz znanja u kojemu četiri natjecatelja odgovaraju na pitanja općeg znanja te istovremeno grade taktiku koja će ih dovesti do finalnog kruga. Put do finalnog kruga otežava znanje i strategija Lovca. Lovac je protivnik čiji je cilj u igri znanja i brzine jednog po jednog natjecatelja izbaciti i poslati kući praznih ruku.

U Potjeri svaki natjecatelj ima minutu da odgovori na što više brzopoteznih pitanja od kojih svako vrijedi 3500 kn. Nakon toga se suprostavljaju Lovcu s početna tri koraka prednosti. Lovac može ponuditi viši ili niži iznos za kojeg se natjecatelji bore. Svakim točnim odgovorom na pitanje natjecatelji dolaze korak bliže cilju. Netočnim odgovorima ostaju na istom mjestu. Lovac također odgovara na ista pitanja i pokušava dostići natjecatelja.

Ukoliko pobjegnu Lovcu, osiguravaju nastup u finalnom krugu. Ako mu ne pobjegnu, idu kući praznih ruku. U finalnom krugu Potjere natjecatelji u dvije minute moraju točno odgovoriti na što više brzopoteznih pitanja. Točnim odgovorima natjecatelji bježe Lovcu ili ga vračaju korak unatrag. Kao i u prijašnjim krugovima, ako pobjegnu Lovcu dijele novce na jednake dijelove, ako ih Lovac dohvati, idu kući praznih ruku.

Ovo je 5 najboljih trenutaka i epizoda u povijesti HRT-ovog kviza Potjera

Nekoliko je epizoda u povijesti ovog kviza bilo apsolutno genijalno: što zbog same igre natjecatelja, što zbog šarmantnih ili zabavnih doskočica igrača, Tarika Filipovića ili samih Lovaca. Epizode koje smo nabrojali definitivno su naši favoriti. Ako volite ovaj kviz, ove definitivno morate pogledati. Srećom, postoje videi.

1. Simpatični Branimir u kvizu Potjera koji je uspio doprijeti do Lovca

2. Ekipa brzih i žestokih u brzopoteznim pitanjima u Potjeri

3. Ivan Vilibor Sinčić u kvizu Potjera iz 2015. godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

4. Hrabra i rekordna ekipa puna znanja

5. Genijalni Mirko Miočić kao neustrašivi Lovac

Ako se želite odvažiti i sudjelovati, morate biti državljanin RH s navršenih 18 godina i stalnim prebivalištem u zemlji. Prijaviti se možete na službenim stranicama kviza.

Što još reći nego - sretno!

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali