TV

'MIJENJAM ŽENU'

SEKSI MORENI SE SVIDJELO KOD DUŠKA: ‘Bilo mi je kao u Dubaiju, ništa mi nije bilo teško raditi’

Folk pjevačica iz Malog Lošinja je ostavila partnera Manuella u rukama Radojke, supruge Duška koji je gledateljima poznat iz Big Brothera, te se na nekoliko dana preselila k njemu u sprski Galibabinac.

Morena Marjanović je u serijalu Mijenjam ženu napustila svoj život u Malom Lošinju i nekoliko dana provela u srpskom selu Galibabinac, zamjenivši uloge s Radojkom, suprugom Duška Bogdanovića.

BB DUŠKO JE ODUŠEVLJEN ZAMJENSKOM ŽENOM: ‘Moja krava je za desetku, isto kao i Morena’

Pjevačici je na selu bilo lijepo, otkrila je za 24 sata.

“Kod Duška mi je bilo kao u Dubaiju. Svaku smo večer gledali kvizove, a ujutro pili kavu. Za doručak sam mu pekla domaći kruh”, rekla je 28-godišnja Morena.

Dule, koji je javnosti poznat iz Big Brother kuće, bio je oduševljen što je dobio mladu i atraktivnu zamjensku suprugu pa ju je pokušao šarmirati. Iznenadilo ga je što je Morena vrlo brzo naučila sve što je trebala raditi, što joj, kaže, nije bilo teško.

“Nije mi bilo teško ni čistiti po kući, niti se buditi u zoru i čekati da kokoš snese jaje. Čistila sam štalu i radila sir da bismo imali što jesti”, rekla je Morena.

Svog je partnera Manuella ostavila u rukama Radojke, Duletove supruge, a boravak u svojoj obitelji joj je željela učiniti što ljepšim.

 

“Željela sam da Radojka uživa u našem domu. Moj suprug izveo ju je na večeru, odveo u frizerski salon i provozao gliserom”, rekla je Morena, koja je s Manuellom deset godina u vezi, a imaju i kćer.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr