TV

'KUKURUZ ISTINE'

SANDRA NEMA DOBRO MIŠLJENJE O DININOJ MINELI: ‘Njezine namjere nisu čiste’

Da se na selu cijeni fizički rad, znaju svi oni koji imaju imanje, pa tako i Mario.

Lički frizer morao je svojim djevojkama malo “zapapriti” pa im je iz šale dao starinsku pilu i zamolio ih da ispile drva, a njima se to nije svidjelo, naročito Petri koja je priznala da joj je jednom prilikom sjekira pala na prst. Mario je želio vidjeti kako se Amra snalazi među kokošima pa ju je zamolio da u kokošinjcu uhvati jednu od njih. “Ne mogu, gleda me”, rekla je Amra te dodala da ako hoće piletinu, neka je kupi u dućanu!

DRAMA U LJUBAV JE NA SELU: Alojz lagao u oči Anji s kojom se ponovno morao susresti nakon što ju je izbacio

Alojz je novu djevojku Lauru Udovič doveo na imanje. “Evo, stigla vam je konkurencija”, našalio se Alojz, a djevojke su ostale neugodno iznenađene. “Jedna je uspjela sakriti iznenađenje, ali drugoj se u očima vidjelo da nešto nije kako treba”, zaključila je Laura.

“Kako to da si se odlučila javit Alojzu? Kako to tako naglo sad?”, ispitivale su cure Lauru, a ona je zaključila da su potpuno drugačije od prvog dojma koji je o njima dobila. Isto su zaključile i Snježana i Rebecca o Lauri.

Stanko je za to vrijeme sa svojim damama uživao na plaži i mazao ih kremama. “Ja ne znam je l’ on uživao, ali meni je godilo”, kazala je Ljubica nakon što ju je Stanko namazao kremom.
Sandra je svoje dečke poslala u berbu kukuruza. I dok je Marin više zavodio Sandru, Denis se toliko uživio u berbu, da se uspio porezati na klip.

Nakon napornog rada trebalo je malo i odmoriti pa su Dino i Sandra svoje cure i dečke odveli na izlet, na kampiranje. “Cure su došle u kratkim haljinama, pa skoro i u štiklama! Valjda su mislile da idemo u diskoteku”, komentirao je Dino svoje cure. Marin je zabavljao ekipu, a najviše Sandru te je poslije priznao da mu je zaigralo srce kada se Sandra nasmijala. Potom je Dino uzeo harmoniku u ruke i tulum na livadi mogao je početi. Kad je pala noć, svi su sjeli uz vatru, a Gabrijela se sjetila “kukuruza istine”, budući da nisu imali bocu. Gabrijela je prva postavila pitanje Mineli. “Jesi li se zbilja zaljubila u Dinu i koliko je to iskreno od tebe?”

“Dino mi se sviđa i možda sam se počela zaljubljivati, fino mi je u njegovom društvu, a sad, što će se desiti tu, ne ovisi samo o meni”, priznala je Minela, a Sandra je prokomentirala kako smatra da Minela nema čiste namjere.

Sandra je potom upitala Denitu kakve ona osjećaje gaji prema Dini. “Jako mi se sviđa i zaljubljujem se u njega”, izjavila je Denita, a Dinina sestra je zaključila da, za razliku od Minele, Denita uistinu to i misli. U kojem smjeru će otići igra “kukuruz istine” te što će sve farmeri i farmerica saznati o svojim kandidatima, ne propustite pogledati već sutra od 21.10 sati, na RTL-u.

Povratak na Net.hr