SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: / Zbog zbližavanja s Ali Nedžatom Naz se udaljava od Umuta (Kazna)

Image
29.8.2018.
10:36
VOYO logo

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Spone ljubavi

Luciane odluči razgovarati s Gustavom. Herculesu se ta ideja ne sviđa. Gigi pokušava nagovoriti Magnoliju da se uda za Tiaa. Leticia odlazi k Marini. Luciane odlazi s Gledsonom u kliniku za odvikavanje u posjet Gustavu. Laura daje otkaz. Ramiro pita Tiaa je li on sve namjestio kako bi Pedro saznao za kćer s Laurom. Luciane savjetuje Gustavu da se udalji od Salete. Ciro i Yara se poljube. Salete odluči ostati s Gustavom u vezi. Jader doživi uspjeh na poslu u wellnessu. Elio se posvađa s Anom Luisom. Leticia se iznenadi kada sretne Tiaga u wellnessu. Gustavo razmišlja o Lucianeinim savjetima. Pedro moli Cira da se udruži s njime protiv Magnolije. Marina se odluči udaljiti od Tiaga i Leticije. Gustavo prekida sa Salete.

Image

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Začin ljubavi

Mukades nije svjesna trenutne obiteljske situacije i samu sebe pokušava zavarati. Pravi se kao da se ništa nije dogodilo. Fatih je u mukotrpnoj potrazi za poslom, a sve upućuje na to da će mu se posrećiti. Ipak, nije sve kako se čini. Ševket slučajno čuje Merjemine planove koji su mu vrlo sumnjivi te ju odlučuje pratiti. Smišlja opak plan koji ne prolazi onako kako ga je zamislio. Mukades se pokušava opustiti kako bi zaboravila na probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Kazna

Oguz se nalazi s Halilom da ga ušutka. Ibo gotovo otkrije da je Oguz povezan s Halilom. Halil pokušava pobjeći Ibou, ali u bijegu ga pregazi kombi. Dolazi k Aliju Nedžatu da ga obavijesti o situaciji. Kan se probudi usred noći i jako je sretan. Ali Nedžat kaže Mertu da će raditi s Umutom i da mu plati dizajn 500 tisuća lira, a Mert nazove Umuta i obavijesti ga da je projekt odobren i da su ugovor i ček spremni. Umut potpisuje ugovor. Naz dogovara razgovor s Alijem Nedžatom kako bi mu prenijela što joj je rekao djed Hasan. Nalaze se u Ajhanovu restoranu i novinari ih snime zajedno. Kad se navečer vrati kući, Naz će se suočiti s Umutom. Baš kad želi razgovarati s njime o tome kako su došli do ove situacije, na televiziji objave snimke nje i Alija Nedžata. Naz se slomi pred Umutovim optužbama, a vijesti u medijima dovode ih u bezizlaznu situaciju. Umut predlaže Naz da prekinu. Naz se nađe s Kenanom da vrati Umutov dug. Međutim, taj sastanak nije dobro dočekan ni s Kenanove ni s Umutove strane. Iako se akcija g. Tarika protiv Ali Nedžata pokaže uspješnom, Ali Nedžat neće tako lako odustati od svog sna. Otvara novu stranicu otkako mu je Kan ušao u život i jedne noći, uzrujan, poziva Neslihan u svoju kuću koja otvara vrata Naz koja je došla razgovarati s Alijem Nedžatom.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo