TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Nera i Irena žele da Ana i Petar prekinu vezu (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Pedro uspije zadržati Federicu. Fidel se budi iz nesvijesti i zove policiju. Policija dolazi i odvodi Federicu u zatvor. Gael ide s Giannom u Marateu u Italiju kako bi zahvalili liječniku koji se brinuo za nju kad je bila dijete i kažu mu da je dobila novo srce. Na obali mora Gael se sjeća kako ga je Osvaldo učio plivati. Gianna mu kaže da ga jako voli i da će njih dvoje biti dobri liječnici. Pedro kupi stan u kojem je Fiorella živjela s roditeljima i daje ga Fiorelli kao vjenčani dar. Sergio, Santino i Pedro pjevaju Fiorelli serenade. Pedro i Fiorella imaju prekrasno vjenčanje u Maratei i odlaze na medeni mjesec. Gael i Gianna se vrate u Meksiko kako bi završili studij i postali liječnici. Julieta i Santino su ponovno u vezi. Eloísa susreće prijatelja na vjenčanju i odlazi s njim na krstarenje. Na kraju serije vidjet ćemo i kako izgleda život obitelji sedam godina poslije.

Talijanska mlada (Pedro i Fiorella)

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Marica je zabrinuta za Ines, koja ne želi razgovarati o umjetnoj oplodnji, već se, naprotiv, radije okreće poslu. Čak se i sve češće svađa s Markom oko toga, zbog čega su oboje nesretni. Sara izlazi iz bolnice u društvu Jakova, što jako uznemiri Suzanu. Dodatnu nervozu upriliči joj Milivoj nagovarajući je da odustane od nagodbe s Jakovom. Za to vrijeme Stipe pokušava nagovoriti Jelenu da se vrati s broda. Sara uspije uvjeriti Jakova da pomogne Jelavićima i da im odštetu, Luka prekida s Lanom, a Mila odlazi na godišnji odmor i postavlja Srđana kao zamjenika županijskog odvjetnika.

Ruža vjetrova (Marica)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Jaman i Mira odlaze na odmor kako bi nadoknadili vrijeme koje nisu proveli zajedno, a Mert i Ejlul opet su u vezi. Jamanu i Miri u hotelu se pridruže Mert, Ejlul, Mirina mlađa sestra Beren i Orkun. Napetost raste između Jamana i Orkuna, a Mert slučajno sazna da se ostali klade jesu li on i Ejlul zaista u vezi, što ga povrijedi. Faruk i Sude službeno su rastavljeni.

Plima i oseka (Mira i Jaman)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Songul je počela živjeti s novim skrbnicima i uživa u svojem novom životu, iako joj ostale djevojke nedostaju. Kader traži od Ejlul da od Kemala sazna gdje se točno nalazi njezina majka. Ejlul ne želi dolaziti u kontakt s očuhom, no popušta kako bi pomogla prijateljici. Hoće li saznati sve što je zanima? Meral priređuje malu osvetu za Defne.

Anđeli (Kemal)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Ana dvoji treba li ispričati Antunu i Jozi o fotomontaži koju joj je smjestila Nera. U strahu od očeve reakcije, Ana ipak odluči šutjeti. Ipak, Antun kod Nikole sazna za Aninu sliku te udari Petra, smatrajući ga odgovornim za sramoćenje Ane. Nakon pada na kaktus, Ivan odbija žensku pomoć pri vađenju bodlji iz stražnjice i moli Petra da mu pomogne. Partneri „Koje kapi“ saznaju da je cijela pošiljka rakije kontaminirana, a Zvonko sazna i tko je kriv – osvetoljubiva Slavica. Balenović i Slavko ju hapse, ali šteta je učinjena – nitko više ne želi kupiti rakiju i partnerima je posao propao. Irena i Nera, svaka na svoj način i iz različitih pobuda, žele ugroziti odnos Ane i Petra. Irena nagovara Vinka da na neki način obeshrabre Anu, a Nera nudi Žani oprost kod Fedora, ako će Žana biti njen pijun u medijskom ratu protiv Ane. U restoran uskoro dolazi slavni gastro kritičar i Kata i Domagoj se natječu tko će biti bolji kuhar i restoranu zaraditi zvjezdicu.

Zlatni dvori

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr