TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Nakon sukoba s Nerom, Ana i Petar se vraćaju na selo (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Pedro puca u zrak i plače. Máximov duh nestaje. Pedro otvara vrata. Fiorella, Sergio i Pilar ulaze i zagrle ga. Pedro obećava Fiorelli da je nikada neće ostaviti. Elizalde uspije stabilizirati Giannu i priprema je za operaciju. Hitna stiže u pomoć unesrećenima Osvaldu i Gaelu. Uspiju ih izvući iz auta i prevesti u bolnicu. U bolnici Osvaldo moli Gaela da mu oprosti jer je bio loš brat. Kaže mu da svoje srce želi dati Gianni, a zatim umre. Dr. Elizalde daje Osvaldovo srce Gianni. Sonia je slomljena zbog Osvaldove smrti, a Gael joj kaže da je Osvaldo donirao srce Gianni. Federica saznaje da joj Eloísa daje pola imetka obitelji Angeles. Federica se naljuti jer želi sve, te odluči pobjeći iz zatvora i osvetiti se. Alvaro i Vittorio nazdravljaju na otvorenju restorana Dolce vita. Santino i Julieta organiziraju Pedrovo i Fiorellino vjenčanje u Italiji. Gianna dobro reagira na transplantirano srce i brzo se oporavlja. Sonia i Roxana rode djecu. Na imanju cijela obitelj slavi nakon što su prevladali sve probleme. Santino im nudi novac za oporavak tvrtke, dajući Fiorelli dionice. Noću Federica izlijeva benzin po imanju kako bi izazvala požar. Fidel osjeti miris benzina, ali Federica ga udari po leđima i on padne u nesvijest.

Talijanska mlada (Pedro i Fiorella)

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Jakov je ponosan što je spasio život Sari, ali se neugodno iznenadi kad mu Suzana uruči nagodbu vezanu uz slučaj Jelavić. To ga razljuti i odluči cijeli slučaj predati Nives. Adrijana prizna Suzani da se Edo zadužio kod kamatara, te da ga je zbog toga izbacila iz kuće. Milivoj doznaje da će se Ana podvrgnuti testiranju. I dok on vjeruje da je otac njenog djeteta, Anu je strah DNK testa jer bi mogao nauditi djetetu. Stipe razmišlja o novim načinima kako uništiti Inesin i Markov odnos.

Ruža vjetrova (Marko)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Jaman nipošto ne želi dopustiti da udaljenost utječe na njegovu vezu s Mirom. Selim ima problema zbog kriminalne radnje koju je počinio kako bi zaštitio svoju obitelj, a Ender ga nikako ne uspijeva razvedriti pa se počinje brinuti. Nevin je dobila novi posao, a Jamanu u posjet dolaze Mira, Mert i Ejlul.

Plima i oseka (Jaman i Mira)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Kader je doznala gdje je njezina majka te traži od Ejlul da joj pomogne da nagovori Kemala da joj da adresu. Ejlul se boji to učiniti, no Kaderina majka bliže im je nego što misle. Defne se odlučila osvetiti Meral zbog pjevačkog natjecanja, pa samu sebe ozlijedi kako bi Meral upala u nevolju. Serkan odmah zaključi da se radi o Defneinoj spletki pa joj zaprijeti.

Anđeli (Džemre)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Dok Nikola tuguje jer mu je propao wellness projekt i otišla Žana, Zvonko odluči postati veći frajer kako bi osvojio Katu. Nikola mu, kroz zafrkanciju, natukne da bi trebao nabaviti motor. Nakon odlučne Martinine intervencije, Irena se napokon pomiri s Helenom, a “Koja kap” original i “Koja kap” De luxe se spajaju u jednu firmu. Sve se izgladi i među partnerima nestaje konkurencije i borbe. No, idilu bi mogla pokvariti Zvonkova bivša cura koja im u rakiju potajno ubacuje deterdžent. Martina dolazi do Ivana i Kate. Bježeći od djevojaka koje se žele zabaviti igrajući bocu istine, Ivan se saplete i pada na kaktus. U Zagrebu, Nera organizira sučeljavanje s Anom, u kojem joj Ana bolje parira. No, kada ju Nera šokira niskim udarcem, njoj svega bude dosta te želi otići iz Zgareba. Petar i Ana vraćaju se u selo u trenutku kad njihova pjesma ulazi u top 50.

Zlatni dvori

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr