TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Defne je ljuborna na Elif za koju interes pokazuje Kerem (Sudbina)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Rodrigo govori Ani o Júliji. Nakon odlaska iz bolnice Rodrigo je zamišljen i prisjeća se veze s Anom i obećanja o vječnoj ljubavi. Eva odlazi Vitóriji u klub i kaže joj da se Ana probudila. Rodrigo dolazi kasno kući i kaže da je bio u šetnji kako bi razmislio. Kaže Manueli da je voli i njih se dvoje zagrle. Dora i Marcos kažu kćerima da su u vezi. Rodrigo i Manuela razgovaraju sa psihologinjom jer ne znaju što bi u vezi s Júlijom. Iná i Maria posjete Anu u bolnici. Manuela se povjeri Alice o svom osjećaju krivnje u vezi s Rodrigom. Rodrigo kaže Nandi da je još zaljubljen u Anu. Lúcio zaneseno govori o Ani. Celina primjećuje da je zagrijan za tu djevojku. Renato kaže Alice da je njezin otac. Nakon toga Alice kaže roditeljima da je našla biološkog oca. Manuela se povjeri baki o svome osjećaju krivnje. Nanda šeće s Fernandom i Júlijom, a Júlia se izgubi u trgovačkom centru. Eva pita Rodriga i Manuelu kad će Ani reći istinu.

Život teče dalje (Rodrigo i Manuela)

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Srđan je uznemiren zbog Milivojeve poruke na Aninom mobitelu pa odluči izvući istinu od Suzane. No prava je istina puno gora od njegovih crnih slutnji. Marko je ljut na Jakova i krivi ga za Zvonin odlazak, a njihova svađa naruši i atmosferu obiteljskog ručka kod Odaka. Suzana i Ivan kao da su izvan svega dok uživaju jedno u drugom. Njihovu novu idilu prekine Srđanov poziv, a Ivan, htio ili ne, prisiljen je provesti vrijeme sa zaljubljenom Nives.

Ruža vjetrova

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Meral je uzbuđena jer su izašle novine s njezinim intervjuom. Međutim, neugodno se razočara kad shvati da se u članku ne spominje njezina ljubav prema glazbi, već samo činjenica da je siroče. Serkan i Ejlul naiđu na Kemala koji ih napadne i Serkanu podmetne drogu u džep te pozove policiju. Meral doživi jedan neočekivani susret.

Anđeli (Ejlul)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Sudbina

Defne i Elif razgovaraju i bolje se upoznaju. Kerem govori Kahramanu koliko se zaljubio u Elif, no izgleda da Kahramanu to pomalo smeta. U Defne se javlja ljubomora na Elif, a raspoloženje joj se dodatno pogorša kad uhvati Šukran kako je ogovara s kuharicama. Kijmet pokuša smiriti situaciju.

Sudbina (Elif)

Povratak na Net.hr