TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Ana načuje da se Ivan planira osvetiti Martini (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Sonia nalazi Sergija kako pije ujutro i moli ga da to ne čini. Sergio joj slomljen odgovara da ima mnogo problema i ne zna kako ih riješiti. Policija je našla bočicu s kapima u Pilarinoj ladici i nose ih na analizu. Kažu da bi Pilar mogla biti ubojica. Roxana kaže Gianni da je dr. Elizalde nazvao i rekao da srce ne bi bilo kompatibilno s njezinim tijelom. Gianna neutješno plače, a Fiorella joj kaže da još ima vremena. Fiorella govori Julieti i Santinu da se neće podvrgnuti DNK pretrazi jer ne želi njihovo prezime ni nasljedstvo, te da im ne može oprostiti. Julieta i Santino mole Pedra da nagovori Fiorellu da ode na DNK pretragu. Pedro kaže Osvaldu da je tvrtka propala. Fiorella čestita Soniji na trudnoći i jer su ona i Osvaldo promijenili život. Reynaldo i Adela provode više vremena s Roxanom i Benitom da se ona ne bi osjećala usamljeno. Fiorella je zabrinuta jer se Pedro odbija vidjeti s njom praveći se da je otputovao izvan grada, no ona zna da to nije istina.

Talijanska mlada (Pedro)

RTL TV, 13.30, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Marko i Ines se sve više udaljavaju zbog Ante, a Stipe i Nives planiraju iskoristiti neugodnu situaciju. Ines i Marko ni ne slute što im se sprema. Sara odlazi od kuće zbog svađe s roditeljima i utjehu pronalazi kod svog „jedinog pravog prijatelja“ Gorana. Za to vrijeme Ana uživa sa Srđanom i čini joj se da je napokon sretna. No tijekom momačke večeri, Srđan napravi nešto posve neplanirano – pojavi se na vratima Milinog stana i poljubi je. Slijedeći dan, pred odlazak na vjenčanje, Srđan nehotice prizna Milivoju da je razlog njegove nervoze – druga žena. Na vjenčanju Nives provocira Milivoja govoreći mu kako je audio-snimku njegovog i Aninog intimnog susreta upakirala kao poklon mladencima, a potom, usred same ceremonije, zločesto skrene pažnju na sebe. Već pripita Sara obori Nivesin poklon na pod, a Mila na vjenčanje stiže prekasno da bi ga spriječila.

Ruža vjetrova (Ana)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Ejlul pomaže Miri u otkrivanju istine o odnosu između Jamana i Lejle. Mira na kraju uzme stvar u svoje ruke, no uhvaćena je na djelu. Hoće li joj Jaman oprostiti? Prošlost iznova počinje progoniti Jamana u trenutku kad odluči pomoći svojim starim prijateljima. Jaman je svjestan da ne smije činiti pogreške jer bi mogao izgubiti stipendiju, no izgleda da će se morati dobro potruditi da je zadrži.

Plima i oseka (Mira i Jaman)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Kader primi neočekivan poziv i to je potpuno potrese. Feride i Toprak provode sve više vremena zajedno, iako si još uvijek nisu priznali da je u pitanju nešto više od prijateljskih osjećaja. Kemal pokušava doći do svojih zlatnika i nalazi se s Ejlul, no stvari izmaknu kontroli i Ejlulin život još je jednom zbog njega ugrožen.

Anđeli

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Vinko obeća da neće reći Fedoru da je uhvatio Žanu i Nikolu u zagrljaju, ali upozori Nikolu da pazi što radi. U međuvremenu, Kata ispituje Maru s kim se Nikola viđa, ali joj ova zataji da se radi o Žani. Na obiteljskoj večeri, Irena provocira Anu, a Martina doznaje da je baka kod Galovića te misli da ju je Irena izbacila iz kuće. Ana vodi Martinu Heleni i djevojke se sprijateljuju. Iduće jutro Martina dovodi Helenu na obiteljski doručak, što izazove opću svađu. Martina pokušava pomoći Heleni i Ireni da vrate međusobno povjerenje, ali pokušaj završi neslavno. Ana donosi Petru pjesmu koju je sama napisala. Petar je oduševljen te oni kreću s vježbanjem. Petar izvuče iz Ivana da je ispao papak dok je vozio Martinu iz Zagreba, a Ivan ga zamoli da mu pomogne “osvetiti” se Martini, koja ga ne prestaje zezati. No, Ana čuje njihov plan. Antun želi baciti svoju staru odjeću i obuću. Kad to sazna, Joza odnosi Antunove stvari Holceru koji ih odluči popraviti i zadržati.

Zlatni dvori

Povratak na Net.hr