BACITE OKO / RTL.hr ima novo ruho! Prvi put u Hrvatskoj gledajte ekskluzivan sadržaj iz svojih omiljenih emisija

Image
Foto: RTL

Redizajnirani RTL - još bolje korisničko iskustvo koje će gledateljima omogućiti da budu u toku sa svim novostima vezanim uz naše showove, emisije, programe i novu streaming platformu Voyo!

25.8.2023.
15:18
RTL
Play logo

Više od 2000 sati ekskluzivnog videosadržaja, RTL-ovi showovi, brojni realityji i originalna produkcija gledatelje iščekuje na novom, redizajniranom RTL.hr portalu. Prvi put u Hrvatskoj predstavljamo platformu na kojoj će gledatelji moći pronaći sav sadržaj vezan uz TV program, serije, filmove i realityje, novosti s RTL-ove streaming platforme Voyo te pogledati ekskluzivan sadržaj snimljen na setovima najpopularnijih emisija u Hrvatskoj kao što su "Život na vagi", "Ljubav je na selu", "Večera za 5" te serije "San snova".

Sve ćete doznati!

Što omiljeni kandidati rade kada su kamere ugašene, s kime se druže i koje još zanimljivosti publika o njima može doznati? Kako izgleda svakodnevica glumaca? Što radi produkcija iza kamere? Gledatelji će sve to doznati u videima originalne produkcije sa setova, a u bogatoj videoteci čeka ih i najzanimljiviji sadržaj iz epizoda svih RTL-ovih showova, kao i prilozi iz RTL-ovih informativnih emisija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Gledajte što god želite!

Na RTL.hr-u gledatelji će moći pogledati i svima drage telenovele poput kultnih serija 'Zabranjena ljubav', 'Vatre ivanjske' i 'Pogrešan čovjek', nasmijati se uz legendarne emisije kao što je 'Krv nije voda' i 'Mjenjačnica', prisjetiti se reality showa 'Dvornikovi' te brojnih drugih sadržaja iz RTL-ova bogatog televizijskog nasljeđa.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA SETA SERIJE 'SAN SNOVA':

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo