RENATO I MARKO DOBILI PRVU JEDINICU I PALI KAO KRUŠKE: / 'Za ovaj stadij, to je kritično!'

Svi su se potrudili oko pripreme jela jer su svjesni da je konkurencija postala sve jača, no taj dan jednostavno nije bio suđen za dobra jela i dobre ocjene

26.11.2019.
23:50
Maja Bota
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U utorak navečer na setu showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!" vodila se prava kulinarska borba, a zbog dobrog jela neki su čak ugrozili i sigurnost ostalih natjecatelja. Na kraju je sve završilo bez fizičkih ozljeda, no niske ocjene ostavile su trag na kandidatima.

Od ovog tjedna kandidati su ušli u fazu "točka pucanja", a mnogi su zapravo popucali po šavovima. Sve je krenulo u utrci parova, kada je Renato u šali krenuo preskočiti radnu jedinicu, što je učinio vrlo nezgrapno i šokirao ostale natjecatelje, posebno sestre Zagorke.

"Ti nisi normalan, ako se želiš baviti atletikom, u krivom si showu, a ako hoćeš kuhati - kuhat ćemo! Mislila sam da će pasti na mene i sad sva drhtim. Skoro je pao na mene, pa ovo je da se za život boriš, ja sam umrla od straha", govorila je Štefica koja je zbog tog događaja cijelu večer bila u šoku, no ipak su sestre uspjele na vrijeme pripremiti i servirati jelo.

'Žiri je digao kriterije'

I ostali parovi potrudili su se oko pripreme jela jer su svjesni da je konkurencija postala sve jača, no taj dan jednostavno nije bio suđen za dobra jela i dobre ocjene.

"Jelima ne mogu naći nikakvu značajniju manu, ali ni nikakvu značajniju pohvalu. U ovoj fazi natjecanja moramo očekivati malo više", kazala je Željka Klemenčić Štefici i Katici koje su poslužile pileća krilca za predjelo te kotlet i povrće za glavno jelo.

PAŽANIN KANDIDATIMA ODRŽAO LEKCIJU: U pripremi rižota napravili su jednu prilično ozbiljnu pogrešku

"Predjelo super, a ovo je katastrofa - niti pire valja, niti je to začinjeno, to je neka voda u kupusu i komadići mesa unutra koji nemaju smisla", komentirao je Ivan Pažanin sekeli gulaš Marine i Karmen, a slični komentar dobili su Alen i Dino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Žiri je digao kriterije i imaju veće zahtjeve te traže puno više kreativnosti", rekao je Alen, a Pažanin zaključio: "Za ovaj stadij do kojeg smo došli to je kritično, je li im samo takav dan ili je u pitanju njihova motivacija, ne znam…". Točka na "i" bilo je neuspješno jelo Marka i Renata te prva jedinica u showu koju im je dodijelila Željka.

Umjesto mesa servirali kost

"Totalno sve krivo i nisam znala u koje smjeru ide, ali znala sam da to neće ispasti dobro", kazala je Klemenčić za njihovu slatko-slanu bučnicu, a Tomislava Špičeka najviše je naljutilo to što su im umjesto mesa na tanjuru servirali - kost!

"Ovo kao da su vukovi jeli, kao da ste psima servirali", bili su samo neki od komentara nezadovoljnog predsjednika žirija pa su tako dečki dobili niske dvojke od Špičeka i Pažanina. "Na kraju smo izginuli legendarno", u šali je izjavio Nered, no vidjelo se da Renu nije svejedno što su tako loše prošli.

Najbolje bodove u večeri, čak 17 bodova, dobile su Ana i Katarina te Franka i Dina, iako ni s njima žiri nije bio u potpunosti zadovoljan.

"Svi su se opustili i moraju se trgnuti!" zaključio je Pažanin večer, a hoće li kandidati početi kuhati "ozbiljnije" - pogledajte u srijedu u 21:15 sati na RTL-u.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali