REALITY VRTULJAK: / BB Đole izletio, a Dule, Horvat i Nirmal ušli napraviti cirkus

20.11.2015.
23:33
Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Taman kada pomislimo da nas više ništa ne može iznenaditi, dovitljivi Big Brother ispalio je novu raketu iznenađenja, a ni 13. po redu emisija uživo ovog petka nije bila iznimka.

Antonija i Sky standardno su (ali blago) „isprovocirali“ stanare, a ovog puta naglasak je bio na parovima i njihovim nedavnim seksi aktivnostima u najpoznatijoj kući na Balkanu, a riječ je prvenstveno o Đorđu i Stefani te Goranu i njegovoj zaručnici Lejli.

Ušle reality iskusnjare

Voditelji su najavili novi tjedni zadatak naziva Vremeplov, a time i nove stanare. Riječ je o natjecateljima koji su u Big Brother kući boravili 2011. godine, među kojim prednjači legendarni Duško Dule Bogdanović.

Dule je pri ulasku u kuću rekao da je presretan što se vraća u show, iako njegova supruga Radojka nije bila oduševljena. Naglasio je i da su mu najbolji prijatelji prije četiri godine u BB kući bili Soraja Vučelić i Horvat Čagalj, a upravo mu se on pridružio u novoj reality avanturi. Uz navedeni dvojac, za kaos u kući pobrinut će se i Nirmal Kukić koji je pri ulasku u kuću izjavio kako "jedva čeka stvoriti nemir među stanarima".

Stefani ostaje u kući

Vrlo brzo je postalo jasno zašto zadatak nosi naziv Vremeplov. Naime, kada su 2011. godine bili u BB-u, Horvat, Nirmal i Dule jedno su vrijeme proveli na takozvanom „otpadu“, a i danas, četiri godine kasnije, vratili su se na isto mjesto - smetlište. Srećom, posjet ne tako simpatičnom otpadu trajao je samo nekoliko minuta, a Big Brother poželio im je dobrodošlicu. Što će dalje biti, zasad, nije poznato.

Trojac je potom ušetao u rezidenciju na Košutnjaku, a uhodanoj ovosezonskoj reality ekipi vilice su doslovno pale na pod. Neki su ih prepoznali, neki nisu, ali jedno je sigurno – show program je zagarantiran.

Ubrzo nakon dolaska pojačanja, došao je red na ovotjednu odluku o tome ostaje li Stefani u kući ili ne. Zanimljivo, stanari su ovog puta svoje argumente„ za“ i „protiv“ morali reći javno. Mira i Darko jedini su dali glas kako se vampirica treba (opet) vratiti u Split, ali njihova dva glasa nisu bila dovoljna pa će Stefani (a i njezina mama?) još neko vrijeme zabavljati gledatelje.

Đole ide doma

Nastavila se praksa izbacivanja stanara koji su ušli posljednji, jer su gledatelji odlučili da će BB kuću napustiti Đole.

Samouvjerenom zavodniku izlazak nije teško pao, a Antonija je prokomentirala njegovo prijateljstvo s "jakim" kandidatima Goranom i Lućom. Đole je odgovorio kako nije imao taktiku jer da je, ne bi bio svaki tjedan nominiran. Isto tako, dobio je priliku baciti otrovnu strelicu i odabrati stanara koji će u narednih tjedan dana kuhati i spremati. Đole je tu čast dodijelio je Barbari koja se do sada nije pretjerano „trgala“ kada su kućanski poslovi u pitanju. Sudeći prema viđenom, stanari će idući tjedan biti na dijeti.

Što se tiče nominacija, one nisu bile javne. Nakon što su se stanari izredali u ispovjedaonici, izglasano je kako će zbog mogućeg izbacivanja strepiti Goran i Mirjana, koji su već navikli da iz tjedan u tjedan „vise“, ali i prvi puta su se među stanarima u opasnosti našli Ervin i Darko. Dvojcu epitet „nominiranih“ nije najbolje sjeo...

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali