Play ponuda

Pripremio joj sobu i molio je da spava s njim

shimmer fallback

'Ljubav je na selu' postaje sve zanimljivija. Na Braču odmah šok za djevojke.

15.10.2014.
15:53
Play ponuda

Marija i Jasmina na brački kamen došle su obučene u štike i s punim koferima, dok je jedino Vita Maslačak znala kakva je obuća pogodna za podneblje u kojem se nalazi. Nakon duge šetnje, napokon su stigle do Daninog imanja, a on im je kao pravi kavalir odnio kofere i pokazao gdje će spavati.

Tu je došlo do drugog šoka, jer kada su djevojke vidjele u kakvom je stanju spavaća soba (neuredna i prljava), odmah su shvatile da ovdje nedostaje ženska ruka. Ipak, Marija i Jasmina odlučile su spavati skupa, dok je Dane za Vitu pripremio posebnu sobu i molio je da spava s njom.

'Ma, ne dolazite u obzir, ja sam umjetnica i trebam svoj mir', odrješita je bila Vita, otkrivši da se za Danu odlučila jer je stariji muškarac, a do njegove ljubavi misli doći, kako kaže, 'preko motike i štihače'!.

Za razliku od nje, Jasmina ima drugu taktiku: 'Moji aduti biti će osmijeh, puno viceva i neposlušnost! Iako je Dane rekao da ne voli gradske cure, ja ću mu dokazati suprotno!', smjelo je objasnila Jasmina. Marija pak, koju, kako kaže, zovu tigrica jer je hrabra i neustrašiva, veseli to što Dane voli crnke, pa to smatra svojim najjačim adutom pred svojim konkurenticama.

A dok su se na Braču vukli koferi, u Istri, kod Marjane, momci su također došli punih ruku, ali ne s koferima već s darovima za simpatičnu Istrijanku. Marjana ih je lijepo ugostila, ali su ostali zatečeni kada im je otkrila da će dvojica morati spavati u istom krevetu.

Dečki su iskreno priznali da imaju tremu, no Bernard se veseli pomoći Marjani oko imanja, dok je Slavko otkrio da će učiniti sve da osvoji njezino srce na bilo koji način. Dario, za razliku od njih dvojice ima bolju taktiku. 'Za dresuru pasa treba biti uporan, a za osvojiti Marjanu, romantičan. A ja imam oboje. Mislim je osvojiti šarmom i smislom za humorom', otkrio je tehnolog za obradu aluminija.

U samoborskoj varoši Matija je nestrpljivo čekao Mirjanu, Rominu i Ivanu, koje su ga oduševile jer su se pojavile sređene od glave do pete. No, i cure su ostale oduševljene kada da su upoznale Matijinu mamu. Iako im je Matija rekao da je mama stroga i izravna, ispalo je da se šalio, pa su cure odahnule kada su je upoznale i shvatile da Matija i mama imaju prijateljski odnos.

Ivana je odmah priznala da će Matiju zasigurno osvojiti svojim plesom budući da se rekreativno bavi plesom na šipci, dok Mirjana igra na kartu životnog iskustva, budući da je od tri djevojke najstarija. 'Bolje je biti u vezi s mlađim muškarcem nego starijim jer mogu bolje s njim dominirati!’, rekla je Mirjana dodajući da je u prednosti pred mlađim djevojkama jer zna osvojiti i zadržati muškarca.

A dok ona ima svoju taktiku, samozatajna Romina, misli da će Matiju razoružati svojom skromnošću i mirnoćom. 'Samozatajnost je moje najjače oružje i želja mi je da se Matija zaljubi u mene!', iskrena je bila Romina.

U Slavoniji je Ivica, kao pravi bećar, svoje dame dočekao sa tamburašima na ulazu u njegov dom, pa su djevojke ostale ugodno iznenađene gostoprimstvom. I dok su nasmijane šetale Ivičinim imanjem, susrele su se i upoznale sa njegovom kćerkom Ivanom. Ivana nije bila tako blaga na riječima, pa im je odmah objasnila da reda u kući mora biti, što je Cvijetu, Biserku i Mariju uvrijedilo, no brzo su shvatile da tu nema 'zle krvi' već da je Ivica jednostavno uredan. No, brzo se uspostavilo tko će od njih tri čistiti. Biserka je, naime, odmah zaključila da bi Cvijeta ujutro trebala njoj i Mariji nositi kavu i počistiti, što je Cvijeta shvatila kao šalu, iako je Biserka bila ozbiljna i time dokazala da voli šefovati.

Za razliku od Biserke, koja Ivicu misli osvojiti svojim intelektom, Marija će ga, kako kaže osvajati svojim kulinarskim umijećima, budući da je kuhari po struci, ali i, kako kaže, svojom neozbiljnošću. Ipak, najveće iznenađenje Ivici, bit će zasigurno Cvijeta. Njezina skrivena strast su, ni manje ni više, nego motori.

'Obožavam motore od rane mladosti, a zadnjih par godina sam svoju želju i ostvarila i kupila motor. Ivica je miran gospodin i nadam se da će mu moja strast za motorima i muzikom pomoći da ostatak života provede veselo i kvalitetno', iznenadila je Cvijeta.

A iznenađenja je bilo i kod Dragane u Lici. Nemanja, koji je ujedno i Draganin susjed i živi selo do njezinog, odmah je pronašao put do njezine kuće, ali je odlučio ostaloj dvojici, Zoranu i Patriku zagorčati dolazak! Dečki su se tako izgubili koračajući do Dragane jer ih je Nemanja krivo naveo na put, a kada su došli imali su što vidjeti. Nemanja je sjedio na klupi s Draganom, čavrljao i s njom hranio kokoši! 'Kažu da sam vragu ispao iz torbe, ali s Draganom ću biti anđeo!', izjavio je Nemanja dodajući da on za razliku od Zorana i Patrika zna što je dijete sa sela budući da je i sam sa sela.

No, to nije obeshrabrilo Zorana koji je veliki romantičar i za sebe kaže da je 'duša od čovjeka', pa će Dragana sigurno 'pasti' na njegove stihove koje redovito piše ali i pjesmu. Za razliku od njega Patrik je pravi adrenalinski ovisnik i obožava carting. Iako je priznao da ima tremu i ne zna kako će se snaći par dana na selu, voli izazove, pa se nada da će ipak osvojiti Draganino srce. Uz ovakve kandidate i njihove domaćine, peta sezona 'Ljubav je na selu' već je i više nego zabavna, a koga će farmeri i farmerice odabrati kao njihove srodne duše, vidjet ćemo u narednim epizodama, utorkom, od 21 sat, na RTL Televiziji.

Play ponuda
Play ponuda