Marija Karan: Ležala sam u lokvi krvi

Zvijezda Larina izbora Marija Karan gostovala je na Hot.hr-u na svom prvom chatu u životu gdje je otkrila štošta.

7.2.2013.
15:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Osim zbog svojih uloga Marija Karan je punila medijske stupce i šuškanjima da je u vezi s Milanom Popovićem, bivšim Severininim zaručnikom. A iako je poznato da o privatnom životu ne voli pričati mlada beogradska glumica priznala nam je u intervjuu da su za nju tračevi i dobar marketing.

Pred kamerama Hot.hr-a otkrila je i koja joj je bilo raditi na Larinom izboru, koja je najteža scena koju je snimila te kako se snašla snimajući scenu poljupca s kolegicom u sapunici Budva na pjeni od mora.

Ovako je to ukratko izgledalo na chatu: žanet: Koji trenuci u seriji su ti bili najljepši, što bi promijenila i jesi li se uklopila s ljudima iz Hrvatske? Marija: Jesam se uklopila. Vrlo smo slični pa nije bilo teško, a i glumci smo pa nam je lako.

maja: Kako se ljubi Ivan Herceg? Marija: Ivan Herceg je divan čovjek i kolega. Uživala sam u radu s njim.

jana: Kako uspijevaš održati tako lijepu i vitku liniju? Marija: Trudim se svakodnevno, volim vježbati i pazim što jedem. Što više vježbam mogu sebi priuštiti više lijepih i ukusnih jela.

barbi: S kim se najbolje slažeš na setu? Je li te neko nervira? Marija: Najviše se družim s Ivanom, ne nerviram se, isključim centar za nerviranje.

ivan: Što mora imati muškarac da te privuče? Marija: Mora biti pozitivan, duhovit i svoj. Ne može se to objasniti tako lako.

Borna: Kako ti se sviđa u Hrvatskoj, možeš li se zamisliti jednog dana da živiš ovdje, možda negdje na moru? Marija: Ja imam kuću ovdje u Hrvatskoj, ali bi mi bilo drago da imam neku na moru.

Guest: Koji ti je najomiljeniji klub u Zagrebu? Marija: To nije lijepo reći, ali kao mala sam navijala za Dinamo.

Joško: Jesi se kad natjecala na kakvim izborimo ljepote? Marija: Nisam se nikad natjecala na izborima ljepote, ali imam titulu Miss osnovne škole.

Borna: Koliko je teško glumiti ljubavne scene? Pogotovo s nekim tebi nepoznatim glumcem? Marija: Teško je u takvim scenama i neugodno. Uvijek se ostavi vremena da se partneri upoznaju pa kad steknu povjerenje radi se na takvim scenama.

bla: Podržavaš li ljude koji su homoseksualni? Marija: Mislim da svi trebaju živjeti onako kako se osjećaju. Sloboda ljudima i podrška za sve koji su slobodni da podijele s drugima ono što jesu.

Varazdin: Voliš li više plave ili crne muškarce? Marija: Volim i crne i plave. Mada crni muškarci su mi malo markantniji.

Andy: Bi li se ošišala nakratko za potrebe filma? Marija: Da, jedva čekam da se ošišam na ćelavo za neku ulogu.

D.M:Jesi zaljubljena ? Marija: Ja sam uvijek zaljubljena.

marko: Bi li željela uskoro formirati obitelj, imati djecu ili je karijera ispred svega? Marija: Obitelj će doći s vremenom i karijerom.

kiki: Bi li se zbog uloge poljubila s ženom? Marija: Već sam se poljubila u Budvi na pjeni od mora.

Marija: Dragi moji hvala vam puno na današnjem druženju. Bilo je MEGA super i baš ste mi uljepšali dan: ljubim vas i volim do sljedeće prilike.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali