TV

KATICA DIJELI SAVJETE

LJUBAVNA DRAMA NA FARMI: Josipa u problemima s Goranom: ‘Nisam spremna na neke stvari’

Dok nekima na farmi cvjetaju ruže, Josipa i Goran naišli su na zid nesporazuma.

Najprije se Josipa požalila Anti da su je počele neke stvari smetati kod Gorana, a on se složio s njom.

JOŠ SE JEDAN PAR PREPUSTIO STRASTIMA: Goran i Josipa završili ispod pokrivača

“Ne mogu reći ni jednu ružnu riječ, ali neke stvari mi toliko smetaju. Možeš biti najbolji, ali onda napraviš jednu sitnicu i, kao krava kad namuze 20 litara i mahne repom”,  kazala mu je Josipa, a potom je otišla potražiti mišljenje i kod Katice.

katica-josipa-i-barbara

“Ja nisam spremna na neke stvari”, rekla joj je Josipa i dodala kako je smeta što Goran stalno psuje. Barbara se uključila u priču i rekla kako bi joj voljela dati neki dobar savjet, ali da se i ona nalazi u sličnoj situaciji.

FEMME FATALE: Dok Barbara ljubuje s Tomislavom, Kristijan u tišini pati za njom

Katica, koja i sama ističe da se osjeća zaštitnički prema svojim farmerima, kazala je djevojkama kako moraju popričati sa svojim dečkima o problemima koji ih muče i zaključila: “Razgovorom se sve rješava!”

josipa-i-barbara

Novi tjedni zadatak oduševio Jasminu

 

Sedmi tjedan na farmi donio je nove izazove i tjedne zadatke za farmere. Mentor Joža ih je posjetio i donio im žrvanj za mljevenje kukuruza, a zanatlija ju pokazao farmerima što se sve može napraviti od tikvi, što će ujedno biti i njihov ovotjedni zadatak.  Tako su farmeri naučili da od tikvi mogu napraviti različite uporabne stvari poput torbice, bokala, vaze.

Dobili su po tri tikve, a ono što će se ocjenjivati jest kreativnost farmera, odnosno umjetnički dojam, funkcionalnost te tehnička izvedljivost što znači da predmet treba biti siguran za uporabu.

“Neće nam ništa biti komplicirano. Bit će nam jako zadovoljstvo i bit će nam drago”, komentirala je Gazdarica Daniela tjedni zadatak, a najsretnija bila je Jasmina.

zanatlija

“U crvenoj zajednici se nisam mogla ni iskazati. Moje misli i djela su bile skroz zakopane pod zemljom, a Daniela dozvoljava da budemo stvarno ono što jesmo”, kazala je.

Bivši gazda Darko također je primijetio da Jasmina ima smisla za kreativne zadatke.

“Jasmina ima posebno kreativni duh za razliku od Daniele. Daniela se više uzbudi i onda kada treba neku završnicu napraviti, onda traži pomoć”, zaključio je.

Darko je napisao i uglazbio himnu ovosezonskih farmera, a s njim je prvo zapjevao Gordan.

darko-i-gordan

Osim izrade uporabnih predmeta, farmeri će ovoga tjedna za Sajam morati pripremiti i sok i pekmez od jabuka te napraviti domaći ajvar. Hoće li farmeri zadovoljiti strogim kriterijima, ne propustite doznati!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr