Play ponuda

FOTO: / Ivana u izazovnom izdanju došla na doručak, a Mirjana se naljutila

shimmer fallback

U novoj epizodi Ljubav je na selu, naizgled obično jutro skoro se na svakom imanju pretvorilo u neočekivanu situaciju.

28.10.2014.
14:42
Play ponuda

Uspavanog Matiju iz Samobora u trenu je razbudila izazovna Ivana Isabella, koja je na doručak došla u provokativnom izdanju. Mirjanu je to prilično naljutilo te je istaknula kako Matiji ne treba lutkica, nego vrijedna i sposobna žena.

Želeći im pokazati koliko je težak život na ličkom selu. Dragana je, pak, dečke prije doručka odvela na ispašu krava. Patriku je to bio prvi susret sa stokom, a pamtit će ga cijeli život. Šokiran viđenim na Draganinom imanju požalio je što je uopće došao u Liku.

Dobro raspoloženi Slavonac Ivica došao je na već pripremljen doručak te na samom početku prilično iznenadio dame prije jela. I dok su one još proživljavale domaćinovu gestu za stolom, on je nastavio s provokativnim komentarima zbog kojih je nekim 'snašama' bilo prilično neugodno.

Jedino se u Istri još uvijek nije narušila idilična atmosfera između kandidata. Iako se jednakim žarom bore za Marjanino srce, dečki si međusobno pomažu. No Marjana ih stalno iskušava kako bi otkrila koji od njih trojice je najbliži tome da postane čovjek njezinog života.

Situacija između djevojaka na Daninoj farmi sve je napetija. Jutro nije ni počelo, a djevojke su se uspjele posvađati. Za rano ustajanje i pripremljeni doručak Vita je dobila samo kritike, što ju je prilično naljutilo te je djevojkama pripremila slatku osvetu. Što je otkačenoj Viti palo na pamet te tko ima više šanse među kandidatima i kandidatkinjama, a tko manje, ne propustite pogledati u utorak od 21 sat na RTL Televiziji.

Play ponuda
Play ponuda