VEČERA ZA 5 NA SELU / Kulinarske vještine pokazat će 5 novih kandidata: Umirovljenica iz Njemačke, umjetnica i poduzetnica iz Osijeka!

Image
Izvor: RTL

Kulinarske vještine pri spravljanju tradicionalnih recepata u 'Večeri za 5 na selu' pokazat će pet novih kandidata

5.3.2023.
13:25
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najpopularniji domaći kulinarski show stiže u Osijek. Nakon sjajnog splitskog tjedna, "Večera za 5 na selu" kuhat će se u gradu na Dravi.

Grad na Dravi ugostit će ovotjednu "Večeru za 5 na selu", a u njoj će svoje kulinarske vještine pri spravljanju tradicionalnih recepata pokazati pet novih kandidata. Nakon što je u splitskom tjednu pobjedu odnio Vedran Miletić, osječka ekipa tek treba pokazati što zna. Petero kandidata jedva čeka pokazati kakvi su domaćini, a oni su poduzetnica Mirjam Koški, računalni tehničar Ivan Leljak, farmaceutska tehničarka Kristina Varga, umjetnica Bojana Modalek i umirovljenica Anica Zoraja.

Image
VEČERA ZA 5 NA SELU /

Vedran dostigao Teu i Nives! Emotivnom večerom oduševio ekipu: 'Dao bih ti i 100!', 'Ova večera je bila famozna!'

Image
VEČERA ZA 5 NA SELU /

Vedran dostigao Teu i Nives! Emotivnom večerom oduševio ekipu: 'Dao bih ti i 100!', 'Ova večera je bila famozna!'

Mirjan Koški ima 47 godina i dolazi iz Osijeka. Radi kao privatna poduzetnica iako je po zanimanju biotehničarka. Za sebe će reći da je hiperaktivna, vrijedna i bez dlake na jeziku, a u "Večeru za 5 na selu" prijavila se kako bi stekla novo iskustvo, zabavila se i uživala u kuhanju. U slobodno vrijeme uživa u uređivanju vrta te putovati na more. Iako je Slavonka, voli morska jela, no najčešće kuha tradicionalnu slavonsku kuhinju pa je za pretpostaviti da će takvu predstaviti i protukandidatima.

shimmer fallback
shimmer fallback

Konkurencija će joj biti, između ostalih, i 35-godišnji Ivan Leljak iz Belog Manastira. Ovaj računalni tehničar u "Večeru za 5 na selu" prijavio se kako bi stekao novo iskustvo, a usto je i jako društven te je pravi gurman pa nema sumnje da je kulinarska emisija za njega pravo mjesto. Okupiran je svojom kćeri, a u slobodno vrijeme voli i pecati. Voli tradicionalna jela te bi upravo njima mogao pokušati osvojiti protukandidate.

shimmer fallback
shimmer fallback

Bojana se prijavila da bi se zabavila

Osječanka Kristina Varga ima 30 godina i radi kao farmaceutska tehničarka. Ljubiteljica je tradicionalnih jela, a u emisiju se prijavila da bi stekla novo iskustvo te se dobro zabavila. Za sebe će reći da je komunikativna, vesela i pozitivna, a slobodno vrijeme provodi u kuhanju i šetnji psa.

shimmer fallback
shimmer fallback

Bojana Modalek također obožava kuhati. Ova umjetnica iz Vukovara ima 27 godina i magistra je primijenjenih umjetnosti. U "Večeru za 5 na selu" prijavila se da bi se zabavila i stekla novo iskustvo. Voli se družiti, vrlo je kreativna i spontana te avanturističkog duha. Svoje slobodno vrijeme provodi u prirodi te uz knjige, a usto je vrlo kreativna.

shimmer fallback
shimmer fallback

Kreativna je i umirovljenica Anica Zoraja koja ima 67 godina te se bavila ugostiteljstvom. Gospođa Anica je iz Višnjevca, no inače živi u Njemačkoj. U "Večeru za 5 na selu" prijavila se kako bi se družila s ljudima. Za sebe će reći da je stroga, ali pravedna, smatra se veselom te voli kuhati, družiti se, čitati i ići u kazalište. U kuhanju je veseli raznovrsnost, a budući da voli i druženje i dobru hranu - "Večera za 5 na selu" činila joj se kao idealna emisija u kojoj bi mogla sudjelovati.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Večeru za 5 na selu" gledajte svakim radnim danom od 20:15 samo na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču