TV

'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO'

KORZET MU DROBIO REBRA, ALI I POMOGAO S VISOKIM TONOVIMA: Damir Kedžo oduševio operom

Konkurencija među sjajnim izvođačima u nastupima je bila izrazito jaka. U tijesnom bodovnom odabiru žirija i natjecatelja, sa samo dva boda razlike Damirova sjajna operna izvedba donijela mu je pobjedu u hit showu Nove TV.

Pobjednik šeste epizode najgledanijeg glazbeno zabavnog showa Tvoje lice zvuči poznato, u kojoj smo ponovo imali prilike pogledati vrhunske transformacije, je Damir Kedžo.

OČEKUJE NAS KOMEDIJA! Mario Petreković će ponovno obuti štikle i postati J. Lo u TLZP-u

Izveo je najpoznatiju ariju Habanera opere Carmen na francuskom, što je Damiru bio i poseban izazov jer prije pjesme nije znao niti riječ francuskog! Unatoč tome, Damir je odgovorio i drugim izazovima, poput tijesnog korzeta koji je nosio i donio pravu vokalno scensku poslasticu.

carmen

Sandra je bila oduševljena Damirovom izvedbom. ‘

“Imao si mentora s kojim si u tjedan dana strašno puno naučio”, rekla je i nadodala: “Kamo god ideš na audicije, pjevaj ovo!”

Gošća žirija, Danijela Martinović, otkrila je: “Ja sam tvoj fan potpuni, ali ovo što si napravio večeras je iznad svih mojih očekivanja, snova i želja. To je pomicanje granica i stvarno si briljirao.”

“Ja ti samo mogu čestitati na svemu, na glasovnom, tjelesnom i takozvanom duhovnom pristupu”,  Goran Navojec je bio impresioniran.

Tomo in der Muhlen je također bio pun riječi hvale za Damira.

“Napokon vidim da si se potpuno uživio, opustio i zbilja uživao u tome što radiš i to je ono što čekam od početka”, rekao je Tomo.

carmen1

Zahvaljujući pobjedi, Damir Kedžo odabrao je da će donacija Nove TV od 10.000 kn otići udruzi ‘DIRA RIJEKA’.

U gošću Danijelu se transformirala Hana Hegedušić i potpuno je oduševila svoj ‘original’.

Naime, Danijela je plakala od smijeha, a Hana ju je tako dobro ‘skinula’ da ju je pjevačica htjela poslati kući partneru Petru Graši. Hegedušić je izvela pjesme Neka mi ne svane i Pleši sa mnom.

Povratak na Net.hr