banner

POTJERA

I LOVAC I NATJECATELJICA PALI NA PITANJU O POZNATOM HRVATSKOM NOGOMETAŠU: Znate li vi odgovor?

Pitanje je glasilo ‘Koga su roditelji ispisali iz škole u drugom srednje?’

Lovac Mladen Vukorepa namučio se kako bi sustigao dvoje natjecatelja koji su jučer ušli u završnu “Potjeru”. Boris i Marija prenijeli su 38.500 kuna i bili su nadomak pobjede. Lovca su samo par sekundi prije kraja vratili korak unazad.

SJEĆATE SE BRANIMIRA IZ NAJLUĐE EPIZODE POTJERE? Sinoć je briljirao u ‘Milijunašu’, pogledajte koja su ga pitanja namučila

No, on ih je uspio prestići. Točno je odgovorio na još dva pitanja te ih “uhvatio” prije samog kraja. “Već sam mislio da će mi Marija morati neki recept prepisati zbog stresa”, komentirao je lovac.

OSVOJEN REKORDAN IZNOS U ‘POTJERI’: Ekipa nadmašila lovca i u džepu odnijela čak 294.000 kuna

Međutim, jedno pitanje na ploči zadalo je muke i lovcu i natjecateljici, 27-godišnjoj magistrici farmacije. Pitanje je bilo “Koga su roditelji ispisali iz škole u drugom srednje?”. Među ponuđenim odgovorima bila su trojica nogometaša: Marcelo Brozović, Mario Mandžukić i Mateo Kovačić.

Točan odgovor je bio Marcelo Brozović, no ni Vukorepa ni natjecateljica nisu dali točan odgovor. Ona je ipak izborila svoje mjesto u završnoj potjeri, no Vukorepa se opet pokazao kao tvrd orah.

Povratak na Net.hr