Play ponuda

HULJIC BEZ DLAKE NA JEZIKU / 'Za uspjeh nije dovoljan talent, ali ne trazimo ni izgled poluprostitutke'

shimmer fallback

Tonci Huljic nasmijao je i sokirao izjavom na X factoru u kojem je sudac. Govoreci o tome sto se trazi od kandidata, priznao je da talent nije dovoljan, no ne prolaze niti 'poluprostituke'.

6.5.2015.
15:23
Play ponuda

X Factor Adria nalazi se u fazi 'Kuca sudaca' u kojoj mentori i suci - Massimo, Zeljko Joksimovic, Tonci Huljic i Aleksandra Kovac moraju izabrati troje najbolje kandidata iz svoje grupe, od njih sest.

Govoreci o tome sto se tocno trazi, Huljic, inace 'proizvodac' estradnih zvijezda poput Jelene Rozge i Severine, rekao je:

"Danas je glazba industrijalizirana, traze se i neke druge stvari osim talenta."

Time je stao i u obranu svog kolege, Zeljke Joksimovica koji je nedavno izazvao burne reakcija kada je dva mlada kandidata 'poslao' na dijetu.

"Necemo se zavaravati! Bitno je kako netko izgleda, a price o Adele mozemo ostaviti sa strane. Da mi dode neki kandidat i pjeva kao Adele ne bi me zanimalo kako izgledala. Ali nama cesce dodu ovi koji izgledaju kao Adele, ali ne pjevaju kao ona. Ne trazimo mi misice i mistere jer i takvi su kandidati isprazna prica. Ne trazimo ni izgled poluprostitutki, ali je bitno da dobar glas bude nekako uskladen s izgledom. I sto reci nekom kandidatu koji se, ne znam kako se drugacije izraziti nego, ne brine o sebi?", rekao je Huljic, prenosi Vecernji.hr, te dodao 'da Zeljko nije rekao komentar o izgledu, rekao bih ga ja.'

Play ponuda
Play ponuda