Play ponuda

FOTO: / Zora dubrovačka prikovat će vas uz TV ekrane

shimmer fallback

Dugo iščekivani naslov iz produkcijske radionice Nove TV počinje s emitiranjem u nedjelju, 15. rujna u 20 sati. Dramska serija Zora dubrovačka vodi nas u vrijeme kada je Dubrovnik bio pod opsadom

13.9.2013.
15:50
Play ponuda

Priča je to o ukradenoj mladosti dvoje mladih ljudi koji će zbog Domovinskog rata brže odrasti i sazrjeti.

Između Mara i Judite, glavnih junaka ove priče, ljubav se rođa na prvi pogled. Glavnu ulogu utjelovila je Barbara Bilić kojoj je ovo prva velika uloga u karijeri, a Maru glumi Boris Ler koji je glumio u filmu Circus Columbia oskarovca Danisa Tanovića te u redateljskom prvijencu Angeline Jolie.

Tu su i prvak HNK Dragan Despot, Vanessa Radman, Ana Kvrgić, Alen Liverić, Ivana Horvat, Amar Bukvić, Jelena Perčin, Stefan Kapičić, Mirna Medaković i mnogi drugi.

Serija je snimana u prekrasnom Dubrovniku te u Zagrebu.

Više o likovima: Judita Knego je izuzetno lijepa, tiha i nježna djevojka koja ni ne može predočiti ljudsko zlo i ratne strahote koje će se uskoro sručiti nad njenim rodnim gradom. Juditina majka Maris Knego, nasljednica je stare plemenitaške dubrovačke obitelji Menčetić. Udana je za Dživa Knega, markantnog i izuzetno sposobnog dubrovačkog poduzetnika za kojim uzdišu mnoge žene. U vili Menčetić s obitelji Knego žive još i kućna pomoćnica Magdalena te njezina kći Jana. Jana i Judita su najbolje prijateljice, međutim zavist koju Jana od malena osjeća prema svojoj bogatoj prijateljici pojačat će se kad se zaljube u istog muškarca.

Maro Kesovija je hrabar, ambiciozan i pošten momak. Živi sa ocem i majkom u malom mjestu Gruda u Konavlima gdje se dugo godina uspješno bave poljoprivredom. Na procesiji Maro prvi put ugleda Juditu i odmah se u nju zaljubi.

Play ponuda
Play ponuda