Play ponuda

'Ako bi žiri trebao biti stručan, onda smo tu relativni'

shimmer fallback

U šestoj emisiji HRT-ova showa Zvijezde pjevaju natjecanje su napustili Ana Rucner i Vlado Kalember, koji su svojom izvedbom pjesme 'Ne spavaj mala moja' zaradili 23 boda.

19.4.2014.
23:53
Play ponuda

Ana Rucner i Vlado Kalember napustili su show Zvijezde pjevaju. Oni su večeras pjevali Ne spavaj mala moja, za koju su dobili 23 boda što nije bilo najmanje, no presudili su glasovi gledatelja. Žiri je bio kritičan spram njihove izvedbe, i to najviše Martina Tomčić. 'Bojala sam se da ćeš zagušiti vokal i zapravo se to i dogodilo. Zadnji ton je bio slobodan, sve ovo nije bilo loše. Ovo je malo njanjavo, ali nije bilo onako dobro kako sam bila navikla od vas', rekla je Martina.

Ana je nakon nastupa rekla kako je imala osjećaj da će ispasti iz showa, a Vlado je rekao da ga je sve to podsjećalo na gladijatorske igre.

'Nisam iznenađen komentarima jer obično netko tko se bavi operom ne razlikuje rock and roll od rocka. U krajnjem slučaju, ovo je zabavna emisija, i ljudi koji su je gledali su se zabavili. Ja sam stara glazbena škola i mene ovo podsjeća na gladijatorske igre. Ne znam treba li žiri biti stručan ili zabavan. Ako treba biti zabavan, super zabavili su me, ali ako treba biti stručan onda smo tu relativni', komentirao je Vlado u svojim prvim dojmovima nakon ispadanja.

Najbolje plasirani večeras bili su Petra Dugandžić i Ervin Baučić koji su za svoju interpretaciju pjesme Lady is Tramp dobili 28 bodova. Martina Tomčić nije štedjela riječi pohvale za Petrin nastup. 'Ja sam apsolutno pod dojmom, Petra bila si ležerna, nema više one treme iz početnih emisija, jedeš pozornicu, glazbu, intonativno ste bili savršeni, nisam čula ni jedan jedini falš', rekla je. Zdenka Kovačiček je pak rekla kako joj je Petra djelovala kao da je u liku Marlene Dietrich, koja nije bila pjevačica nego glumica koja je pjevala. Petra je pak rekla kako se nada pobjedi.

Drugi najbolje plasirani bili su Tina Katanić i Marko Tolja koji su za Fridu osvojili 27 bodova i posebno dojmili Zdenku Kovačiček: 'Meni se sviđalo. Bili ste vrlo usklađeni i ritmički i tonski, nekako kao da ste par. Bravo', rekla je Zdenka. Tina je bila oduševljena zbog ocjena i prolaska u polufinale te je izjavila da rock u njoj budi snagu lavice.

Trećeplasirani par bili su Ivica Pucar i Maja Vučić koji su pjevali Stranca u noći i dobili 26 bodova i pohvale. 'Ovo je bilo lijepo i iskreno, ako itko napreduje onda ste to vas dvoje', komentirao je Zrinko Tutić, dok je Zdenka rekla kako je bilo vrlo čisto i lijepo. Martina je pak dodala kako ju je najviše fascinirala jednostavnost.

Posljednji po broju bodova ove subote bili su Robert Kurbaša i Emilija Kokić koji su za svoju izvedbu I have a dream dobili 20 bodova. 'Upravo si mi sve draži u svojim falš tonovima. Ta tvoja boja i glumačka samouvjerenost mi je fantastična', rekla je Zdenka. Zrinko Tutić u svom je stilu rekao: Što je više kleveta i laži Kurbaša je miliji i draži. To je šarmantno. Morao bi malo odveslat to nekako jer ta tvoja intonacija nije nešto što čovjeka čini sretnim'. Martina je pak smatrala kako nisu izabrali pjesmu koja bi im išla na ruku. Robert je bio opušten dodavši kako je spreman na sve opcije.

Polufinalna, sedma emisija showa Zvijezde pjevaju na rasporedu je iduće subote 26. travnja na HRT 1 iza 20 sati, nakon koje ćemo doznati koji će parovi nastupiti u velikom finalu.

Play ponuda
Play ponuda