FOTO: Antonija Blaće u novoj ulozi i sa zavidnim dekolteom

Na snimanju promotivnog spota za novi RTL-ov kulinarski show Tri, dva, jedan – kuhaj!, voditeljica Antonija Blaće opet je oduševila svojom pojavom.

RTL Televizija donosi novi gastronomsko-natjecateljski show Tri, dva, jedan – kuhaj! u kojem će 14 natjecatelja prihvaćati razne kulinarske izazove.

Članovi žirija su Željka Klemenčić i Tomislav Špiček, a u ulozi voditeljice naći će se Antonija Blaće.

U Zagrebu je održano promotivno snimanje spota za novi RTL-ov show, a simpatična je Antonija zablistala i u ovoj svojoj novoj ulozi. Tom je prilikom istaknula i svoj dekolte.

‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ s emitiranjem počinje ovoga proljeća.

Osim velebnog studija u kojem će natjecatelji pripremati tradicionalne hrvatske specijalitete iz tjedna u tjedan, u showu postoji i posebna prostorija uređena u rustikalnom stilu s vrijednim antiknim namještajem. U njoj će žiri donositi odluku o tome tko je od natjecatelja napravio najbolje jelo, a tko ne zaslužuje prolazak dalje.

Da žiri jedva čeka vidjeti kako će se natjecatelji snaći u zahtjevnim zadacima, dokazuje i poznati chef Tomislav Špiček te gastro guru Željka Klemenčić.

‘Jako mi se sviđa koncept showa jer je baziran na hrvatskoj tradicionalnoj hrani, a Željka i ja ćemo osmisliti recepte za koje će se natjecatelji morati dobro potruditi kako bi ih napravili najbolje što mogu’, zaključio je Špiček.

‘Mislim da će se ovaj show sviđati ljudima jer se bavi stvarnom, svakodnevnom hranom uz koju su vezana naša sjećanja i naše emocije. Uz to, posebno mi je drago da će natjecatelji za pripremu tih jela koristiti izvorne, domaće namirnice različitih hrvatskih regija, a ne instante, pojačivače okusa i gotove mješavine iz vrećice’, objasnila je Željka.

Povratak na Net.hr