IZMJENA U ZADNJI ČAS / Trudna Doris Pinčić danas nije mogla voditi 'Dobro jutro, Hrvatska': 'Besana noć za mnoge, ekstremni uvjeti'

Image
Izvor: HRT screenshot

Doris Pinčić očekuje bebu s menadžerom Davorom Guberovićem za kojeg se udala prošle godine te je presretna

27.2.2023.
9:11
HRT screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Voditeljica Doris Pinčić danas je uz kolegu Ognjena Golubića trebala voditi emisiju "Dobro jutro, Hrvatska", no njih dvoje nisu se pojavili na malim ekranima.

Image

Doris Pinčić

Image

Doris Pinčić

Umjesto njih emisiju su vodili Zlata Muck Sušec i Davor Meštrović te su gledateljima objasnili da su njihove kolege bili spriječeni doći na posao.

"Ovo je bila besana noć za mnoge, ekstremni uvjeti. Ja se ne sjećam kad se nije moglo u potpunosti s jednog kraja Hrvatske na drugi", kazao je Davor te dodao da ni Doris, ni Ognjen nisu mogli stići do Zagreba.

Zasad ne planira na rodiljni dopust

"Željeli bismo istaknuti da su vaši jutrašnji voditelji trebali biti Doris Pinčić i Ognjen Golubić. Međutim, Ognjen je na utrci, Doris je u Zadru imala neke radove i, eto, ni oni noćas nisu stigli do Zagreba."

Podsjetimo, Doris je nedavno otkrila da je trudna s trećim djetetom. TV voditeljica očekuje bebu s menadžerom Davorom Guberovićem za kojeg se udala prošle godine.

"Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće", rekla je Doris za Gloriju.

Ona je trenutno u drugom tromjesečju, a osjeća se sretno i uzbuđeno. Ne planira zasad na rodiljni dopust, a još uvijek se ne zna hoće li raditi do kraja.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču