Play ponuda

Davile jedna drugu, Avi ispao gornji dio kupaćeg!

shimmer fallback

Kako Ava u ulozi poglavice provodi dane? Što je razljutilo Cigija i tko je novi ljubavni par na Kostarici... Donosimo vam najnovije zaplete i rasplete iz Survivora.

17.4.2012.
14:34
Play ponuda

Stanija se bori protiv Radovana i Žare za povratak u buduće, ujedinjeno pleme.

Stanija prije borbe moli Radovana da je pusti da pobijedi i da će mu dati ključ od stana u L.A-u, kao i ključeve od auta samo da je pusti da pobijedi kako bi se uspjela vratiti u buduće ujedinjeno pleme i boriti se do kraja.

I dok je Stanija uspjela uhvatiti tri kuglice u borbi, Radovanu je ispala već prva kuglica, dok je Žare izdržao s četiri kuglice i tako pobijedio Staniju i postao kandidat za povratak u ujedinjeno pleme.

Stanija je ljuta jer joj je Žare obećao da će je pustiti da pobijedi u borbi, ali na kraju nije. Poslije joj objašnjava da je sve to igra i da ga ne smije shvaćati ozbiljno.

http://www.youtube-nocookie.com/v/ssbfvN5mskg?version=3&hl=en_US

Mia i Stanija pričaju o ostalim ljudima s otoka odbačenih. Stanija priznaje da se priklonila Miji jer su se udružili Jelena i Žare, te Aleksandra i Radovan. Stanija trača Jelenu i Žaru, koji ostatku plemena nisu htjeli dati školjke koje su ulovili.

Jelena i Žare su po cijele dane zajedno, a Mia i Stanija komentiraju da imaju još jedan ljubavni par na otoku! Mia kaže da sad imaju dva kanala sa sapunicama. Jedan su Radovan i Aleksandra, a drugi Jelena i Žare.

U plemenu Boruka Ava se kao poglavica plemena probudila se u šest ujutro i odlučila pomesti i pospremiti cijeli kamp! Neven je poludio, na što je ona rekla da želi čistiti kako bi im bilo što urednije, ali i da je 'slučajno sve to napravila jer je morala nešto držati u ruci kad se probudila'.

Ava odlazi po poruku u kojoj, kao poglavica, sama mora odlučiti hoće li žrtvovati masku za ronjenje i peraje za nagradu u borbi plemena. O tom zadatku ne smije pričati svom plemenu. Ako pobijede dobit će ribu, ako izgube mogu izgubiti i peraje i masku. Nakon petominutnog Avinog monologa o dilemi u kojoj se našla, na kraju, kako kaže, odluči 'slijediti svoje srce' i žrtvovati peraje i masku.

U plemenu Matambo Maji Leni je drago što nije poglavica. Kristina misli da se Maja Lena boji susreta s mamom Miom jer su se posljednji put, kad su se vidjele, posvađale na plemenskom savjetu.

http://www.youtube-nocookie.com/v/9Ue8Nn0GMq8?version=3&hl=en_US

I Sebastian je dobio zadatak kao i Ava – da sam odluči hoće li žrtvovati kokoš, ali ako pobijede na borbi, dobit će i deset jaja. Sebastian se odlučuje žrtvovati kokoš.

Borba za plemenski imunitet

Koje pleme izgubi, svoju žrtvu predaje u suparničko pleme. Plemena igraju košarku u vodi! Ava i Kristina su igru shvatile najozbiljnije i počele daviti jedna drugu i vući se za kupaći, pa se u žaru borbe Avi pomakne gornji dio kupaćeg te otkrije dojku.

Na kraju pobjeđuje Matambo, tako da uz deset jaja, i koku koja će im ostati, dobivaju i peraje i masku za ronjenje od Boruke!

Poglavica pobjedničkog plemena Sebastian šalje Milana iz suparničkog plemena po tajni imunitet.

Ava prepričava da ju je Ogi za vrijeme košarke u vodi udario, svi su razočarani Ogijevim nesportskim duhom s obzirom da je profesionalni rukometaš.

Martina potvrđuje da je Ogi i prema njoj bio jako agresivan.

Detalje možete pogledati večeras u 21.40 na RTL televiziji.

Play ponuda
Play ponuda