TV

TOMISLAV NOVI GAZDA

DARKO NAPUSTIO FARMU: ‘Oni su luđaci! Htjeli su moju kćer odvesti u krevet!’

Iako su svi pretpostavljali da će Darko, kao prvi duelist, uzeti u dvoboj Danielu, kako bi mogla otići svojoj kući i skrbiti se za majku, Daniela je ipak odlučila ostati na farmi. U Areni se Darko našao s Tomislavom, koji je pobijedivši Darka u dvoboju snage, guranje kola, postao novi Gazda farme.

Nakon što je u dvoboju snage izgubio od Tomislava i napustio farmu, Darko je otvoreno progovorio o farmerima koje smatra luđacima.

“Osjećam se izvrsno nakon ispadanja. Sve je super. Nisam više mogao sve to trpjeti. To nije moj svijet. To su niski ljudi. Ja sam glazbenik, a oni su prije svega nekulturni. To su luđaci, oni kao da su odrasli u divljini. Takva kalkuliranja su me opterećivala. Dosta mi je toga i znao sam da moram kući. Kada mi je na Farmu došla kći bio sam sretan, ali opet i nesretan. Znao sam što je tamo čeka. Oni su se ružno ponijeli prema njoj. Htjeli su je odvesti u krevet. Bio sam van sebe, htio sam sve porazbijati”, rekao je Darko Domijan za Dnevnik.hr odmah nakon ispadanja iz showa.

dalia

Darko se osvrnuo i na odnos s Damirom.

“S Damirom, iako se činilo nekima da smo bili dobri, nikad nisam bio dobar. On je zlo od prvog dana. Bio i ostao. Nikada mu neću oprostiti njegovo licemjerje. On je ljubomoran na moj izgled i na moj rad. On je kao neki inženjer, a nema pojma o ničemu. Damir nije ništa pozitivno napravio nego je samo kupio moje zasluge. Nemam riječi, to je bilo strašno”, razočarano je zaključio izbačeni farmer.

darko2

“Jedva čekam da dođem kući. Iza sebe ostavljam prijatelje koje nikad neću zaboraviti. Gordan, Kiki, Ante i Tomislav – to su moja četiri asa”, izjavio je Darko napustivši farmu.

Tomislavova vladavina ne paše svima

Čini se kako farmerima neće biti nimalo lako idućeg tjedna s Tomislavom na tronu, a dio farmera već je iskazao svoje nezadovoljstvo. Za Gospodu, koja će boraviti s njim na Novoj farmi postavio je Kristijana koji će ovoga puta nadgledati poslove na farmi te Gordana, koji će biti zadužen za zabavu.

“Spreman sam voditi Farmu. Ljudi koji će mi u tome pomoći su Kiki i Gordan. Što se tiče razmirica koje imamo na ovoj farmi, ja stojim pri onome što sam spominjao, da s njima ne želim više kontakt, bit će samo što se tiče posla, u vezi farme. Posvetit ću se cijeloj farmi, životinjama, želim da Mentor Joža bude zadovoljan”, poručio je novi Gazda Tomislav.

darko-tomislav

Za kraj devetog tjedna farmeri su podizanjem palca gore ili spuštanjem prema dolje iskazali svoje mišljenje o tome kako je Gazdarica Barbara vodila farmu ovoga tjedna. Svi farmeri podignuli su palac gore, za razliku od Ante koji je jedini iskazao nezadovoljstvo njezinim upravljanjem farme.

“Gazda je tu da vodi sam farmu. Goran je pomagao u većini slučajeva i mislim da se nije najbolje snašla. Ima dar govora, ima potencijala, ali moje mišljenje je da se nije baš najbolje snašla”, objasnio je Ante.

 

Povratak na Net.hr