Play ponuda

Bisera se rasplakala, a Zvonimir morao napustiti show!

shimmer fallback
11.4.2014.
11:23
Play ponuda

'Zvonimir izgleda kao da je odustao. Kao da mu je pao moral. Danas nije bio svoj, a mogao je u ta tri sata kuhanja pokazati toliko toga. S jedne strane imamo Nenada, koji je napravio tonu toga, i još je mogao, od svega toga, hladnokrvno servirat žiriju samo jedno jelo. A s druge strane, Zvonimir je napravio samo bazično jelo', složio se žiri.

Nenad nije opravdao svih 30 namirnica koje je koristio za sinoćnji zadatak, ali je uspio iznenaditi žiri svojom verzijom patke. Jelena je u zadnji tren uspjela oplemeniti svoje jednostavno jelo malim palačinkama s domaćim pekmezom od jabuka, dok je poseban gost žirija, Raul Lajtman, pohvalio Milivojevu sočnu pečenku koje bi se mogli posramiti i neki restorani.

Najlošijima ovog tjedna, Biseri i Zvonimiru, dana je još jedna šansa za iskupljenjem – skuhati koprivu na mlijeku s poširanim (obrušenim) jajetom. Zvonimir se dosta dugo mučio s jajetom i češnjakom, dok Bisera ovaj put nije imala problema. Čak štoviše, imala je viška vremena i pokazala se pravim timskim igračem jer je pokazala Zvonimiru kako uz pomoć folije i ulja skuhati jaje u vodi bez ljuske.

Nakon proglašenja Jelene za pobjednicu tjedna, Bisera je suzama ispratila Zvonimira iz daljnjeg natjecanja.

'Bisera jednostavno psihički bolje ulazi u te dvoboje. Sad već možda ima i iskustvo, ali ima određenu stabilnost, snalažljiva je. Snašla se s tim trikom oko poširanog jajeta, a na kraju ga je ipak i malo začinila. I sam okus koprive u njezinom jelu je više dolazio do izražaja', objasnila je Željka odluku žirija.

U nove izazove sada odlazi 11 kandidata. Kako će se snaći s onima koje nameće kuhinja Istre i Kvarnera, doznat ćemo već u ponedjeljak, 14. travnja u 21:10 sati na RTL Televiziji!

Play ponuda
Play ponuda