TV

Više nije glavna

BB ZOKA U SUZAMA NA ‘FARMI’: Vrijeđaju je jer ima 100 kila i prijete da će je pojesti

Zoricu Marković, poznatiju kao Zorka Motorka, na srpskoj Farmi zovu Keva, a pojedini joj farmeri prijete i vrijeđaju je.

U srpskom reality showu Farma nikada nije dosadno, pogotovo kad se uzme u obzir da ondje boravi i Zorica, kojia je bila ‘glavna’ figura u regionalnom Big Brotheru, donosi Kurir.

GLAMUROZNA ZAVODNICA: BB Steffani više nije splitska vampirica, sada je prava dama

No, čini se kako joj je u kući Velikog Brata bilo puno bolje – na Farmi su je napali da nekim stanarima ne daje jesti jer sve pojede sama.

Zorica se na to rasplakala i počela braniti.

ERVIN ĆE LITI GORKE SUZE: Barbara Šegetin se zaručila za svog tajanstvenog dečka

“Sve što sam napravila, napravila sam za zajednicu, a vas šestero ovdje mene utrcavate da vam ja ne dam”, rekla je uplakana Zoka.

Miki, Nemanja i Goga kuku i buku na mene… pa nisam ja ničija budala”, nastavila je ona.

Nemanja je naveo kako pojedine hijene sve pojednu i razgrabe i da zbog toga nastaje kaos. Farmeri su se nastavili svađati zbog hrane, a svi su se branili kako ništa nisu jeli.

ODZVANJALA JE CIJELA ‘FARMA’: Marinu Perazić opako muče plinovi, sustanari u šoku

“Izlazim iz kuhinje, neću više kuhati, a neću biti ni policajac, ne zanima me. Na Farmi ima toliko ‘alavaca’, proždrljivaca koji bi mene ovoliku sa sto kila pojeli, a onda govore kako im keva ne dopušta da jedu. To što ti piješ, pa poslije nemaš što jesti, to je tvoj problem, a ne moj”, zaključila je Zoka.

Izgleda da na Farmi ipak ne uzgajaju jariće.

Povratak na Net.hr