TV

ONA JE ŠEFICA

BB MARINA NAMJERAVA ROMANA ‘DOVESTI U RED’: ‘On je dobra i poslušna dušica’

Pobjednik Big Brothera Romano Obilinović i njegova djevojka Marina Raguž otišli su u Split. Marina je upoznala njegove roditelje s kojima se dobro slaže.

Romano i Marina uživaju u Splitu, kamo su otišli nakon što je Obilinović pobijedio u showu i osvojio nagradu u iznosu od 183.700 kuna.

BB ROMANO PUN POVJERENJA U SVOJU ODABRANICU: ‘O našem će novcu brigu voditi Marina’

Marina, koja je s Romanom u kući započela aferu iako ju je vani čekao zaručnik Saša Muhek, otišla je s njim  u Split, a ako je vjerovati Romanu, tamo će i ostati.

BIVŠI ZARUČNIK BB MARINE: ‘Vrati mi prsten od 20.000 kuna!’

Splićanin je odlučio svoju nagradu podijeliti s manekenkom. Štoviše, smatra da bi se ona trebala brinuti o njihovu novcu, unatoč tome što mnogi misle da je s njim samo zbog izdašne svote koju je osvojio.

romano1

“Svatko ima pravo na svoje mišljenje, naravno da mi smeta kada netko govori nešto protiv nje. No ne zamaramo se time, naša je stvar kako ćemo potrošiti osvojeni novac. U mojoj kući mater vodi brigu, kod nas u Dalmaciji tako ide, tako će i Marina kod nas. Marina više ne ide u Zagreb”, rekao je Romano za portal Dalmacija News.

Marina je, pak, najavila da će se snaći “kao i svaka žena”.

‘SNAĆI ĆU SE, KAO I SVAKA ŽENA’: BB Marina pokupila krpice i odselila se od Saše

S Obilinovićem se u showu najčešće svađala zbog njegova pretjerivanja s alkoholom, od kojeg postane ljubomoran. No, manekenka smatra kako neće biti problema u njegovu ‘preodgoju’.

“Romano je dobra i poslušna dušica, isplati se potruditi se”, zaključila je Marina, piše 24 sata.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr