TV

SANJALA RODITELJE

BARBARA SVA U SUZAMA NAKON UZNEMIRUJUĆEG SNA: ‘Strah me na koji će način moji reagirati’

Idila novopečenih zaručnika na Farmi, izgleda, nije dugo trajala.

Iako se Barbara nije pretjerano uzrujavala zbog komentara farmera da su zaruke samo dio njihove igre kojom planiraju doći do finala, pogodio ju je san u kojem je sanjala svoje roditelje.

BARBARA I TOMISLAV SE ZARUČILI: Farmeri u totalnom šoku i ne vjeruju da je ljubav u pitanju

„Sanjala sam da sam došla doma, sjela sa svojima za stol i htjela im objasniti cijelu situaciju koja se ovdje odigravala tokom mog boravka. Situaciju koju su moji roditelji, prijatelji prihvatili nije bila baš bajna,“ prepričava Barbara i dodaje: „Govorili su mi u snu da previše žurim, da trebamo to prekinuti, da jednostavno moramo stati na loptu i naravno da mi to nije bilo drago jer u tom snu ja nikako nisam mogla doći do riječi i jednostavno nisam se mogla boriti s tim i uzela sam stvari i otišla od kuće.“

San je Barbaru jako uznemirio, a kako kaže, osim što situaciju koja joj je promijenila cijeli život trenutno ne može podijeliti sa svojim najbližima, tvrdi, strah ju je kako njezini roditelji reagiraju.

„Strah me cijele situacije i načina na koji reagiraju moji doma. Strah me da se od utjecaja drugih ljudi ne raspadne ovo što imam,“ kazala je Barbara, priznavši kako je cijeloga života prati strah od neuspjeha.

Osim sna, Barbaru je rasplakala i jedna situacija s farmerima. O čemu se točno radi, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme od 20.15 sati na Novoj TV.

Povratak na Net.hr