TV

BILO JE IZNENAĐENJA

ANKICA I DARKO ODABRANI ZA SLUGE: ‘Neću prezati ni pred čim’

Zlatno doba Farme sa sobom je donijelo i novi izbor sluge i sluškinje.

Sluge su se birale iz redova nadničara, a farmeri su se odlučili za Darka i povratnicu Ankicu. Dok je Ankica čvrsto vjerovala kako neće odmah biti izabrana za sluškinju, Darko je zamolio farmere da ga nominiraju kako bi kroz dvoboj izašao iz showa.

SPLETKE I KALKULACIJE ZAVLADALE FARMOM: Gazdarica Barbara poručuje: Sad ću ja igrati igru

„Zahvaljujem im što su prihvatili moju odluku, ja sam im rekao da jednostavno želim napustiti farmu. Što se tiče sastanka, tu se vidi 50 lica različitih i znam da poslije mog odlaska bit će još gore i teže,“ komentirao je Darko kojemu se ideja o spajanju farmi nije svidjela te ne vidi više svoj daljnji boravak na najpoznatijem hrvatskom imanju. Darka je, kaže, iznenadilo to što su ga Josipa i Ante na nominacijama pohvalili i nisu ga željeli nominirati, dok je, ističe, znao kako će Ankica biti prva odabrana sluškinja novonastale zlatne zajednice. „Čim je ušla na farmu, već su svi imali na spisku da je vrate tamo odakle je i došla,“ komentirao je Darko.

„Ovakav rasplet sastanka nisam očekivala. Iznenađenje mi je i to što me Damir nominirao u ime svoje Lare, ne u svoje ime,“ kazala je Ankica, koja vjeruje kako Darko zapravo ne želi ići doma, već je njegova predstava dio igre. „Neću prezati ni pred čim. Ići ću glavom kroz zid i boriti se do kraja,“ zaključila je Ankica.

Poslijepodne je farmere posjetio Mentor Joža s unucima kako bi pogledali predstavu koju su farmeri pripremili. Riječ je o keltskoj priči o djevojci i konjima, a Daniela, Tomislav, Kristijan i Gordan bili su glumci u glavnim ulogama. Daniela i Barbara nacrtale su i izrezale sve likove, a Tomislav je Gordanu objašnjavao kako će dočarati zvukovne dijelove. „Htio bih u budućnosti glumiti u nekoj seriji, kazalištu, u nekoj predstavi. To me baš zanima i želim postati glumac,“ priznao je Tomislav. U izvođenju predstave pomogao im je i Dušan koji je bio narator, a najveća zvijezda večeri bio je Gordan koji je bio zvuk. „Dule je dobro navodio, ali Gordan je večeras briljirao, da nije njega, ne bi to bilo to,“ pohvalio ga je Goran, a i publici se jako svidjela predstava.

„Nisam imao tremu, čak mi je to bilo smiješno, ali sam se suzdržao. Odradio sam to maksimalno koliko sam mogao,“ komentirao je Gordan, glavna glumačka zvijezda.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr