TV

DRAMA U 'LJUBAV JE NA SELU'

ANJA MAHALA NOŽEM I PRIJETILA DJEVOJKAMA: ‘Meni je samo trebao prostor u kuhinji…’

U sinoćnjoj epizodi Ljubav je na selu, farmeri i farmerica odlučili su iznenaditi svoje kandidate.

Stigao je trenutak da Marijeve djevojke nauče kako se okopava krumpir u Lici. Djevojke su se bunile protiv rada, ponajviše Josipa i Amra, s tim da je Josipa šokirala Marija obukavši se, po njegovim riječima, neprimjereno, a predugačkim noktima nije mogla raditi ama baš ništa!

“Izjavila je da ona ne vidi krumpir koji je trebala okopati”, u šoku je ispričao Mario.

“Ne razumijem kako se djevojke ovdje oblače za vrt”, pitala se Josipa.

“Znala je da će doći na farmu i da će raditi, a ipak je napravila nokte, to je učinila namjerno”, rekla je Amra za Josipu. Dok su Amra i Josipa stalno nešto komentirale, Martina se jedina primila posla i šutke okopavala krumpir.

Napeto kod Alojza

anja-ljubav-je-na-selu1

Kod Alojza su djevojke pripremale ručak, no stvari su krenule nizbrdo!

“Ako ste vi gradske cure, od čega živite ako ne kuhate?”, pitala je Anja, no nije dobila odgovor. Nastavak je uslijedio kada je najednom počela vikati na Rebeccu i Snježanu govoreći im da odu iz kuhinje.

“Molim vas, odlazite iz kuhinje, ja moram biti sama dok kuham, smetate mi”, vikala je Anja.

Djevojke je isprva nisu ozbiljno shvatile, no kada je Anja počela mahati nožem shvatile su da s njom nema šale te su otišle.

“Nisam očekivala da će nas napasti. Mogu reći da sam se prepala”, rekla je Rebecca nakon Anjinog ispada u kuhinji.

Alojz riješio stvar

“Zašto si ih napala nožem?”, pitao je Alojz Anju kada su mu djevojke rekle što je napravila.

“Nisam ih napala nikakvim nožem, ja samo želim svoj prostor! Dovedi mi te dvije glupače”, vikala je Anja na što joj je Alojz rekao da je se djevojke boje.

Alojz je rekao da se nožem u njegovoj kući neće mahati.

“Ne znam što bih rekao jer nisam vidio, ali sumnjam da bi cure nešto izmislile”, zaključio je Alojz dodajući kako Anja sigurno ne bi naudila djevojkama te ju je okarakterizirao kao borca. Na kraju je zaključio da od sada svaka sama kuha, a na koncu su se za večerom pomirile.

Stanko pripremio djevojkama iznenađenje

Stanko je, kao pravi gospodin, svoje dame odveo u restoran, gdje ih je dočekala klapa.

“Došlo vrime da se Stanko ženi”, pjevala je klapa, što je i Stanka razveselilo i iznenadilo. Na večeri uz klapu Stankove su dame uživale, a jedino je Nives zasmetalo što joj nije sa strane stavio ispeći pola kile odojka budući da ona ne jede janjetinu.

“Ma nema veze, najela sam se ja salate”, smijala se Splićanka.

Sandra i Dino pripremili feštu

Kod brata i sestre Blažina bilo je veselo. Sandra i Dino potrudili su se svoje kandidate lijepo ugostiti pa su im priredili feštu, a Dino ih je sve iznenadio kada je u ruke  uzeo harmoniku i ‘rasturio’ pa su čak i Sandrini kandidati komentirali  kako je Dino super.

Kod Dražena su cure uglavnom odmarale, naročito Snježana, koja je ponovno naglasila da je na godišnjem odmoru! Gordanu je boljela glava od promjene klime pa je ostala kod kuće, a ostale djevojke otišle su s Draženom na misu.

Hoće li se stanje na Alojzovoj farmi smiriti ili će Anja imati još ponešto za reći te kako će se razvijati odnosi s kandidatkinjama, ne propustite pogledati već sutra od 21.05 sati na RTL-u!

Povratak na Net.hr