FEŠTA NIJE IZOSTALA / Ana pripremila finu i ukusnu hranu, ali nije uspjela prijeći u vodstvo 'Večere za 5 na selu': 'Bilo je malo neobično'

Image
Foto: RTL

Nakon dva dana boravka u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, danas se ekipa sastala u Koprivničko-križevačkoj, u mjestu Sv. Petar Čvrstec

29.3.2023.
21:35
RTL
Play logo

Kandidate je dočekala najmlađa ovotjedna kandidatkinja Ana, majka dvoje djece, koja je pripremila predjelo naziva Smotano i zamotano, glavno jelo Pijanog pajceka i desert Voćnu čaroliju.

Ana je dobila 36 bodova

Tihana je imala samo riječi hvale za domaćicu, jela i atmosferu; Senka je komentirala kako su se puno smijali, Nevenka je dodala kako je atmosfera bila odlična, Luka je uživao u glavnom jelu da bi naposljetku Ana dobila 36 bodova i nije uspjela nadmašiti Nevenku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Gosti su kod Ane stigli pjevajući, što je jako razveselio domaćicu, koja ih je potom ponudila aperitivima. „Okus likera bio je dobar, ali malo prejak“, rekla je Senka, a ubrzo su ušli u kuću zato što im je svima bilo prilično hladno. Pohane palačinke sa sirom i šunkom Ana je poslužila za predjelo, a svima se svidjelo kako je to servirala.

Image
ČESTITAMO! /

Jadranka je pobjednica zagrebačkog tjedna u 'Večeri za 5 na selu': 'Iznimno mi je drago što si pobijedila'

Svinjski lungić u umaku od šampinjona i vina uz pire krumpir domaćica je poslužila za glavno jelo. „Pire mi je bio malo neobičan, bio je bijel, više je izgledao kao šlag, a ne kao pire. Vjerojatno zbog vrhnja ili je takva vrsta krumpira, ne znam“, rekla je Senka.

shimmer fallback
shimmer fallback

Nevenka nije mogla sve pojesti pa se ispričala domaćici i naglasila da joj je sve fino, a svi su zafrkavali da ima tko može, misleći na Luku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kolač je bio sličan jučerašnjem'

Za kraj večere domaćica je poslužila kolač od voća. „Dekoracija je bila jako lijepa, moderni tanjuri, takve još nisam vidjela“, rekla je Tihana, a Nevenka joj je objasnila da se u takvim tanjurima poslužuje banana split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Desert mi je bio savršen“, nastavila je Tihana, a s njom se složila i Nevenka. „Kolač je bio sličan jučerašnjem, ali opet je bilo razlike, drugačije je bilo voće“, rekla je Senka.

shimmer fallback
shimmer fallback

Stigao je i Anin zaručnik Dario koji je sa svojim prijateljima zasvirao za goste, a nakon pjesme došao je red na ocjenjivanje. Tihana je dala desetku zato što joj je sve bilo savršeno, a Nevenka i Luka odlučili su se za devetku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Večera mi je bila odlična, ali dajem prostora za ostale kandidate“, rekla je Nevenka, a Luka je dao ocjenu devet zato što se desert ponavljao. Najkritičnija gošća bila je Senka koja se nije izjasnila što je točno mislila nego je rekla: „Sve je bilo fino i ukusno, ali ima nešto što mi baš nije bilo naj, naj i zato ocjena osam.“

shimmer fallback
shimmer fallback

Sutra kuha Senka, koja je po zanimanju kuharica, što nije otkrila kandidatima, a kako će oni reagirati kad to doznaju te što će im skuhati - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo