TV

SUPER IM JE

ALOJZ ZNA ŠTO SNJEŠKA VOLI: ‘Nisam znala da to postoji i prvi put sam sad bila u njemu’

Neki za svoj ljubavni sastanak moraju otići čak do druge države!

Tako je Dražen došao u Split kod Mirjane, koja je odmah primijetila da je smršavio. On ju je odmah pitao ide li na utakmice Hajduka, a Mirjana mu je rekla da nema s kim ići. “A ja imam iznenađenje za tebe – vodim te na utakmicu danas”, kazao je Dražen i jako ugodno je iznenadio. Mirjana mu je zauzvrat obećala da će ga provesti po Splitu te otići s njim na kupanje.

SVI VIDE DA BI BILI IDEALAN PAR: Mislim da će Alojz izabrati Snježanu

U termama ‘Jezerčica’ Dino i Denita uživali su u finskoj sauni. Denita je otkrila da joj je Dino jako drag, dok je Dino diplomatski odgovorio da je njihova veza za sada prijateljska, no možda se s vremenom razvije u nešto više. Za to vrijeme Tin i Sandra su u termama otišli na masažu, gdje je Denita ispitivala Dina o Mineli. “Kako takav velik preokret?”, upitala ga je Denita. “Mislim da je udaljenost presudila”, objasnio joj je Dino, ali Denita nije očekivala takav odgovor. “Ako si u nekog zaljubljen, nije ti bitno gdje je, bit ćeš s tom osobom kako bilo”, kazala je Denita u kamere. Na pitanje što misli o Mineli, rekla je da je ne pozna dobro, ali da ona i Minela nisu mogle zajedno i uvijek ju je uspjela izbaciti iz takta. Poslije je Dino odveo Denitu u jacuzzi rekavši da ne može dugo biti na jednom mjestu. Denita je kasnije priznala da su Dino i ona sada dobri prijatelji i da trenutno nema ništa više među njima nakon što je završilo snimanje.

Mirjana i Dražen zauzeli su strateška mjesta na poljudskoj tribini, a Dražen zbog nje nije otišao na sjever. “Bilo mi ga je čak malo i žao jer sam vidjela da želi biti na sjeveru sa svojima”, rekla je Mirjana koja je zdušno borila Hajdukovce koji su igrali protiv Slaven Belupa te mu otkrila da je šivala dresove za nogometaše, što je Dražena još više razveselilo.

mirjana-i-drazen-na-poljudu

Mario i Josipa odlučili su vikend provesti uz more, sunčajući se. “Ne znam jel’ se Josipa još nije dovoljno zaljubila u mene ili samo želi biti hladna kako bih se ja što više trudio oko nje. Takve cure ja baš i volim, koje traže pažnju dečka”, otkrio je Mario. Josipa ga je zamolila da joj namaže leđa, a Mario je jedva dočekao sjesti uz nju kako bi je namazao. “Josipi nikad dovoljno pažnje. Bila je namazana po cijelom tijelu, ali je ipak tražila da je još namažem, pa je pala i masaža”, komentirao je Mario.

Dok su Dino i Denita bili u sauni, Sandra i Tin uživali su na masaži, gdje je Sandra pitala Tina misli li da je dobro odlučila što je njega ostavila na farmi. “Mislim da bolje nisi mogla”, rekao je Tin, a Sandra je poslije komentirala odabranika. “Ja i dalje stojim kod svog mišljenja. Tin je zgodan dečko i užasno je simpatičan, a kako vrijeme ide, čini mi se da neću požaliti”, iskrena je bila Sandra.

Alojz je, pak, Snježanu odveo u Safari park na Brijunima. “Nisam znala da to postoji i prvi put sam sad bila u njemu”, otkrila je Snješka. “Vidi brijunski purani, vidi konji u pidžami”, šalio se Alojz pokazujući Snježani životinje u parku.

Kavalir Stanko drži do detalja, naročito kad je Ljubica u pitanju. U šetnji Varaždinom susreo je prijatelja koji pjeva u folkloru kao i on. Prijatelj ih je obukao u nošnje koje inače nose mladenci, što je posebno razveselilo Ljubicu, a na kraju su i zaplesali.

Na zajedničkoj večeri Tin, Sandra, Dino i Denita propitkivali su jedni druge o svojim odlukama, a u jednom trenutku Dino je odlučio poljubiti Denitu, što je ona, iako su oboje rekli da su prijatelji, odmah prihvatila i uzvratila mu poljubac!

Povratak na Net.hr