TV

POVRATAK U REALITY

ALEN OTVORIO SRCE BIG BROTHERU U ISPOVJEDAONICI: ‘Jako sam uzbuđen, još uvijek ne mogu vjerovati u to…’

Big Brother je pozvao Alena na prvi razgovor u ispovjedaonicu i prvo ga pitao kako je. “Mogu ti reći da sam sada jako dobro. Jako sam uzbuđen i malo sam se iskontrolirao, jednostavno ne mogu vjerovati da sam nakon 12 godina kod tebe u kući. Veliki mi je to izazov i veliko iskušenje. Ovo je iskreno iz duše”, rekao je Alen Big Brotheru.

NIJE DUGO ČEKAO: Nećete vjerovati što je Alen Macinić napravio već prvu večer nakon ulaska u Big Brother!

“Možda sam još malo ukočen, ali mislim da ću se s vremenom opustiti. Malo mi je nezgodno. Pađen mi je malo van sebe, Rina mi je ukočena ali sve u svemu lijepo se opet vidjeti u tvojoj kući. Drago mi je da si mi dao tu priliku da to ponovim i ovaj put dođem s kosom kod tebe.”

‘O kojem Dušku govoriš?’

Kada je Alen završio sa svojim monologom, Big Brother ga je pitao da li je s njegovom frizurom imao veze Duško. Alen je ostao u čudu i pitao o kojem Dušku priča, na što mu je on odgovorio da misli na Duška Lokina.

“Ja sam mislio Duško Dugouško. Hoćeš iskreno? Sutra ujutro ću ti vjerojatno ličiti na Tinu Turner. Ja jako pazim na svoju frizuru i svoj izgled jer imam velikih problema s kosom. Meni ti je kosa jako kovrčava, a ovo sada je malo posebnija frizura posebno za ulazak u Kuću. Htio sam pokazati da držim do sebe. A što se tiče sličnosti… Pa mislim da sam malo ljepši od Duška Lokina!”

Novi anđeo

Nakon razgovora o frizuri, Big Brother je Alenu objasnio njegovu ulogu anđela u BB kući. “Ti si anđeo. Moraš se pobrinuti za one koji nisu bili sretni. Večeras stanari Big Brother kuće kampiraju vani. Nažalost nemaju sve stvari koje su im potrebne. Pustit ćemo vam na televizoru sve što se događa vani, a ti primjeti tko treba najviše tvoju pomoć. Pokupi sve stvari koje im trebaju, Big Brother je već primijetio da Romano i Ines imaju neke probleme. Nakon što skupiš potrebne stvari preko Jurice ćeš ih predati stanarima u dvorištu. Za sada toliko”, rekao je Big Brother i rekao Alenu da može izaći iz ispovjedaonice.

Ipak, on je odlučio još malo popričati s njim. “Oprosti. Moj Jurica je malo smušen”, počeo je pričati Alen na što ga je Big Brother prekinuo, a Alen je potom s grčem na licu nastavio: “Znam, oprosti, ne smijem te prekidati dok pričaš. Moram poštovati tvoje riječi i mogu nastupiti tek kada ti završiš“, prisjetio se Alen pravila BB kuće, no, čini se, da ih je itekako zapamtio…

Povratak na Net.hr