SEVERINA O 'DEVETOM KRUGU PAKLA' / 'U malu je uša đava': 'Ako nešto kažeš - oduzmu ti dijete. I onda slijedi pakao...'

Severina je u podužoj objavi istaknula kako će pomoći ženama koje se bore za skrbništvo nad svojom djecom

15.9.2021.
16:20
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pjevačica Severina Vučković (49) odahnula je nakon što je dobila skrbništvo nad sinom Aleksandrom Popovićem te uživa u majčinstvu. No, smogla je hrabrosti i progovoriti o svojoj višegodišnjoj i iscrpljujućoj borbi za dijete.

Severina je u podužoj objavi na Instagramu otkrila da je dala intervju novinarki Jeleni Jindri te je istaknula kako će pomoći ženama koje se bore za skrbništvo nad svojom djecom.

"U malu je uša đava, a izaša je putem intervjua na portalu H-ALTER, koji sam dala uglednoj novinarki HRT-a, Jeleni Jindri, koja već nekoliko mjeseci u nastavcima objavljuje priče žena (kojih ima preko 100), koje umreženi pojedinci iz hrvatskih institucija sustavno zaplašuju i oduzimaju im djecu. Intervju je dugačak pa skoro koliko i ovaj već reality od devet godina, koji bih nazvala 'Deveti krug sudskog pakla'.

Spoj drame i krimi-psihološkog trilera, sa stvarnim likovima. Ima i fantastike… Naime, fantastično i perfidno to rade. Ali ne kao šarmantni kriminalci za koje navijamo u filmovima. Oni su negativci koje baš ne volimo kad ih gledamo. Kao teta Lydia iz 'Sluškinjine priče'. Ovo je priča o majci (mada, kako su se ponašali akteri - možemo ju nazvati i 'Basna o majci'), koju devet godina sistematski, sistemski… da skratim - maltretiraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Moj život ima drugi smisao nakon ovih priča, uključujući i moju. Zdušno ću pomagati svim hrvatskim 'Laurama', kako ih naziva Jindra. Boje se reći svoje puno ime i prezime, zaplašene od sustava koji im to brani, jer je to 'za dječje dobro'. Ako nešto kažeš - oduzmu ti dijete. I onda slijedi pakao… Za one koji ne vole horore i trilere – 'U malu je uša đava'", napisala je Severina.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali