NA SLATKIM MUKAMA / Glumac iz serije 'San snova' o svojoj lijepoj djevojci: 'Zaprosio sam je više puta, ali ona mi svaki put kaže...'

Image

Josip je godišnji odmor proveo sa svojom djevojkom Karlom. U vezi su godinu i pol dana, kako on kaže, dok Karla tvrdi da su ipak malo više

16.8.2023.
11:38
Play logo

Glumac Josip Brakus član je Satiričkog kazališta Kerempuh u Zagrebu, a od jeseni gledatelji će u RTL-ovoj seriji "San snova" vidjeti kako je to kad tumači lika koji dijeli istu strast - nogomet!

Josip je oduvijek vjerni navijač Hajduka te voli igrati nogomet s dobrom ekipom. Studirao je slavistiku i mađarski jezik, a kada je upoznao društvo s glumačke akademije, sve se u njegovu životu promijenilo iz temelja. Filozofski fakultet zamijenio je Akademijom dramske umjetnosti, a danas je jedan od najtalentiranijih mladih glumaca i omiljen među publikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Od jeseni ćete moći uživati u njegovoj izvedbi u seriji "San snova" koju možete pogledati 24 sata prije svih, na RTL ovoj platformi Voyo, bez reklama! Josip glumi talentiranog nogometaša Matea Romića, a godišnji odmor proveo je sa svojom djevojkom Karlom. U vezi su godinu i pol dana, kako on kaže, dok Karla tvrdi da su ipak malo više. „Ne brojim vrijeme u kojem me pokušavala osvojiti pa je zato drugačija računica", našalio se glumac za Rtl.hr koji predstavlja Voyo.

Image
SNIMA SE PO 12 SATI /

Filip Juričić otkrio detalje sa seta serije 'San snova': 'Sreća je kad neku scenu nemaš pa udahneš zraka i nešto pojedeš'

Ljetovali su u Bristu kod Karle, potom su posjetili prijatelja na Braču i bili na Poljudu, gdje su popratiti Hajdukovu utakmicu.

„Morali smo iskombinirati Split i Brist pod obavezno. More nam je ispred kuće pa smo se lakše borili s vrućinom. Predvečer smo išli u lignje pa je bilo štogod i za večeru. Uvijek se može naći vremena za pivicu na balotama“, dodao je glumac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Josip kaže da je razlika između lika kojeg tumači u seriji "San snova" i njega privatno, jedino u tome što u seriji ima opeglane odjevne kombinacije, dok u privatnom životu toga baš i nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumač često nasmijava svoju djevojku kojoj nikad nije dosadno s njim. Pogotovo kad se dotaknu teme vjenčanja. "Zaprosio sam ja nju više puta, samo me ne shvaća ozbiljno pa mi kaže: 'Ajde, ne sramoti se na ulici, molim te…", našalio se Josip.

Seriju "San snova" ne propustite ove jeseni na RTL-u i novoj streaming platformi Voyo - 24 sata prije svih, i to bez reklama!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

POGLEDAJTE VIDEO: Slatki povratak na set glumaca naše nove serije San snova: 'Nije bio osjećaj kao da se vraćamo na posao'

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo