GLEDAJTE PRIJE SVIH! VOYO / 'Evo zašto sam toliko izbivao sa scene': Kristijan Ugrina o teškoj financijskoj situaciji i velikom povratku glumi

Image
Foto: RTL

U RTL-ovoj seriji 'San snova' tumači trenera Felša, s kojim, kaže, nema baš previše dodirnih točaka

1.8.2023.
11:03
RTL
Play logo

Dugo iščekivana domaća serija 'San snova' kreće na jesen s emitiranjem! Gledateljima RTL-a uskoro će opet biti servirana vrhunska televizijska poslastica, a gledatelji će je ove jeseni moći gledati prije svih! Cijele epizode serije 'San snova' bit će dostupne na RTL-ovoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na RTL-u, i to bez reklama!

Kristijan Ugrina, kazališni, televizijski i filmski glumac te popularni voditelj dječjih emisija ,u toj će RTL-ovoj dramskoj seriji 's elementima humora utjeloviti nogometnog trenera Felša. Ovo je uloga koja mu je, kaže, odlično sjela, a na ovako velikom setu ne pamti kada je radio. Poznati glumac progovorio je za RTL o novoj ulozi, snimanju, ali i djeci koja su odlučila ići njegovim stopama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Opisao je lik koji glumi u seriji.

"Igram ulogu nogometnog trenera. Zovem se Felš. To mi je super fora. Nikada nisam igrao nogomet, ali ga volim gledati i poznata su mi sva pravila."

S likom se u nekim stvarima može i poistovjetiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda u dijelu autoriteta jer puno radim s djecom i onda im to moram nametnuti. Tu sam se pronašao s likom. Sličan sam mu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opisao je kakav je osjećaj vratiti se na set.

"Super, nisam predugo izbivao, ali raditi na baš ovako velikom setu, to nisam već neko vrijeme."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GLEDAJTE PRVI UZ VOYO /

Legendarni Kristijan Ugrina glumi u novoj seriji 'San snova': 'Moja uloga ima dodirnih točaka s Cicom'

POGLEDAJTE VIDEO: Pogledaj što te očekuje ove jeseni u seriji 'San snova'

Zbog vraćanja tuđeg kredita i egzistencije, glumac je posljednjih godina radio razne poslove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Situacija je takva da sam jedan kredit vratio, dok sam za drugi još u procesu. Nisam bio u mogućnosti raditi svoj posao zbog pandemije. Dječje predstave s kojima nastupam po školama i vrtićima, nismo smjeli u njih niti ući. A ja sam takav tip koji ne voli sjediti i kukati, pogotovo kada imam dvije zdrave ruke, noge i glavu koliko-toliko zdravu. Posla ima, samo treba 'delati'."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Iz braka s glumicom Ksenijom Marinković ima sina i kćer, koja je nedavno krenula njegovim stopama. Evo što misli o tome: "Ne znam što bih vam rekao. Budući da je situacija takva kakva je, nisam baš najsretniji zbog toga. Puno sam sretniji sa sinovim odabirom, on je programer i mislim da će mu biti lakše kroz život. No, s druge strane, ako je ona u tome sretna i ako je to ispunjava, onda naravno da sam sretan zbog toga. Kći je isto morala raditi dodatne poslove poput konobarenja, dostave hrane... A da stvar bude gora, i mlađa kći ide tim putem, baš sada snima seriju, a tek joj je 15 godina." Nadalje, ispričao je kako je kćeri pomogao oko prijamnog ispita za fakultet, ali se "ne želi nametati".

Otkrio je i planove za ljeto.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

"Kao i uvijek dosad, imam kuću u Starom Gradu na Hvaru. Počeo sam s ljetnim radionicama, a kako sam se morao vratiti zbog serije, mijenjaju me kći i njezin dečko Tin Rožman, koji je također glumac. Nadam se da će to tako biti i u budućnosti kako bih se ja mogao baviti hortikulturom i pisanjem na otoku, a dječica ostalo", rekao je i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu zamisliti da dva do tri mjeseca ne radim ništa. Sve gušte odradimo svako ljeto."

Play logo

Nove likove korisnici nove streaming platforme VOYO moći će upoznati prije svih jer upravo će ondje biti dostupne cijele epizode nove sezone šoua čak 24 sata prije prikazivanja na televiziji, i to bez reklama. Nakon završetka prikazivanja aktualne epizode na RTL-u, ona sutrašnja već će biti dostupna svim korisnicima na platformi VOYO.
Novu sezonu serije 'San snova' gledatelji mogu pratiti USKORO – na RTL-u i streaming platformi Voyo!

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo