Play ponuda

Svakodnevna hrana s afrodizijačkim moćima

shimmer fallback

U dugim vezama pad interesa za seksom nije ništa neuobičajeno, no problem se ponekad može učinkovito riješiti i pravim izborom namirnica.

17.5.2011.
10:39
Play ponuda

arti-201102090561006 'Puno žena osjeća pad interesa za seksom s vremena na vrijeme, posebno kada su u dugim vezama. NIzak libido jedan je od najuobičajenih seksualnih problem', objašnjava seksualna stručnjakinja i psihoseksualni specijalist dr. Catherine Hood.

'Većina parova izgubi taj osjećaj jer vrijeme jedno za drugo ne postavljaju kao prioritet. Provoditi vrijeme zajedno, uživajte u zajedničkom društvu i ojačat ćete vezu između vas. Upalite svijeće, otvorite bocu vina uživajte u romantičnoj večeru', savjetuje dr. Hood.

Još ako je glavni kuhar partner, to će pripadnicu ljepšeg spola oboriti s nogu! No, nemojte se zaustaviti samo na romantičnoj večeri. Pratite što jedete tijekom dana i vidite gdje prema prijedlogu stranice Femalefirst.co.uk, možete ubaciti pokoji sastojak koji povećava želju za seksom.

Za čaroban dodir

Ako želite da vas od njegovog dodira prođu trnci, jedite đumbir, salate (posebno rajčice), brokule, špinat, kelj, splatkog krumpira, borovnice, crno vino, orašaste plodove (bademi, orasi, indijski oraščić), sjemenke bundeve i čili. Sve te namirnice potiču krvožilni sustav i bolju prokrvljenost, a tako ćete biti osjetljiviji na dodir. Čili također stimulira završetke živaca.

Hrana za bolje raspoloženje

Borovnice su pune antioksidansa koji povećavaju izdržljivost, a tako produljuju i vašu zabavu. Zašto ih ne bi držali u spavaćoj sobi i hranili jedno drugo?

Banane su afrodizijak! Prepune su kalija i vitamina B, koji pomažu proizvodnji spolnih hormona. Zabavno je i igrati se s njihovim faličnim oblikom, kako biste ga oraspoložili.

Čokolada koja je bogata kakaom (60-70 posto) sadrži feniletilamin, kemijsku tvar koju naš organizam proizvodi kad se zaljubimo. Treba li reći više!

Med će pomoći vašem tijelu da koristi spolne hormona jer sadrži bor i vitamin B. Neka vas zavede njegova slatka ljepljivost!

Vezani članci:

arti-201004210406006 arti-201011110441006

Play ponuda
Play ponuda