Reakciju Severine Kojić prenosimo u cijelosti

Severina Kojić reagirala je putem odvjetnice na tekst objavljen na Net.hr-u pod naslovom SEVERINA DOBILA JOŠ JEDNU PRIJAVU: Prijetila je ravnateljici škole koju pohađa njezin sin? Shrvana pjevačica oglasila se na Facebooku. Njezinu reakciju sukladno zakonu objavljujemo u cijelosti:

U internetskom izdanju od 15.05.2020. g. https://net.hr/hot/zvijezde/severina-dobila-jos-jednu-prijavu-prijetila-je-ravnateljici-skole-koju-pohada-njezin-sin-shrvana-pjevacica-oglasila-se-na-facebooku/, autora potpisanog kao Hot.hr, prenijeli ste vijest iz drugih medija da je Ljiljana Klinger, ravnateljica osnovne škole Matija Gubec, podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnje protiv Severine Kojić.

Izvješćujemo Vas da je kaznena prijava protiv Severine Kojić radi kaznenog djela prijetnje iz čl. 139. st. 2. i 3. KZ-a, odbačena Rješenjem Općinskog državnog odvjetništva od 29. lipja 2020.g. pod brojem KP-DO-3339/20 "jer nije utvrđeno postojanje osnovane sumnje da bi Severina Kojić na opisani način ostvarila obilježje kaznenog djela".