'Ma lažeš' će voditi Rene Bitorajac, a prvu emisiju pogledajte večeras u 21 sat

Večeras od 21 sat na RTL-u s emitiranjem kreće novi zabavni show 'Ma lažeš' koji razotkriva najskrivenije i najotkačenije istinite i lažne tvrdnje iz života poznatih osoba, a sve pod budnim okom domaćina, poznatog glumca i voditelja Renea Bitorajca.

Pravila showa vrlo su jednostavna – dva suprotstavljena tima, na čelu s kapetanima, glumcima i komičarima Janom Kerekešom i Lukom Bulićem, kroz različite igre jedni druge na sve moguće načine moraju uvjeriti u istinitost svojih tvrdnji, ma koliko god one bile mračne, bizarne ili pak zvučale nevjerojatno. Brojnim podpitanjima suprotni tim od svojih protivnika mora pokušati izvući što više sočnih detalja kako bi potvrdio koliko je njihova priča uistinu istinita ili kako bi ih lukavo ulovili u ''muljanju''.

U Janovu timu večeras će se naći kazališna i televizijska glumica Petra Dugandžić te pjevač, tekstopisac i vječni dječak Davor Gobac, dok će zajedno s Lukom zaigrati kantautorica i pjesnikinja Alka Vuica te popularni chef i član žirija u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' Ivan Pažanin.

'Mutne priče'

Već u prvoj emisiji šaljivih uspomena, ''mutnih'' priča i podvaljivanja na licu mjesta neće nedostajati pa će tako timovi, između ostalog, morati pogađati je li Alka sa samo šest godina kući dovela autostopera koji je sličio na Isusa, je li Ivan Pažanin jednom prilikom slučajno nokautirao susjedu i tko je od gostiju optužen da je snimao 'porniće' u Italiji.

Zarazna energija, dobar humor i urnebesne anegdote poznatih gostiju, koje možda nikad ne bi bile otkrivene, i više su nego dovoljan poziv gledateljima da se pridruže najboljoj televizijskoj zabavi ovog svibnja.

Koliko će sočnih začina u svoje priče unijeti Pažanin, hoće li se Luka, Jan i Petra, u maniri pravih glumaca, bez problema uživjeti u uloge lažljivaca te hoće li karizmatični glazbenici Alka i Gobac ostatku ekipe uspjeti ''podvaliti'' priču?

Sve to i još puno više gledatelji će doznati već večeras od 21 sat, u prvoj epizodi zabavnog showa 'Ma lažeš!'. Omiljena emisija 'Ljubav je na selu' na rasporedu je od ponedjeljka do srijede od 21 sat na RTL-u.